פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מצאו את בני סלע... עכשיו רודפים אחריו !אחד השוטרים זיהה נהג קטנוע חשוד, וסימן לו לעצור.. באותו רגע הנהג זרק את הקטנוע והתחיל לברוח ברגל..הוא לבש חולצה שחורה, ג'ינס, ונעליים לבנות - בדיוק כמו בני סלע... כלומר - זה בדוק הוא..זה נאמר בציניות נכון? גם לי יש ג'ינס, חולצה שחורה ונעליים לבנות...
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים זה נאמר בציניות נכון? גם לי יש ג'ינס, חולצה שחורה ונעליים לבנות...אל תתחכם..אבל אתה לא נוסע בקטנוע, זורק אותו (גנוב) ובורח ברגל (נואש)..
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים אל תתחכם..אבל אתה לא נוסע בקטנוע, זורק אותו (גנוב) ובורח ברגל (נואש)..אה ואוו, היית רציני...אני מקווה שזה הוא, אבל אני בספק.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים ענק, ענק התמונה עם אורי גלר... אני מורידה את הכובע. אני רוצה סטיקר כזה על האוטו.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים דיווחים: בני סלע זוהה ב-3 מקומות שונים יש לזה רק הסבר אחד SLIDERS כן, הוא עלה על אחת הטכנולוגיות הסודיות ביותר של הצבא האמריקאי. תזהרו! הוא יעשה עליכם טלפורט! אגב, רמת הפשיעה בגוש דן ירדה ב20 אחוז בגלל המצוד הזה
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים דיווחים: בני סלע זוהה ב-3 מקומות שוניםיש לזה רק הסבר אחדSLIDERSאייככככככככככס :errrr: :errrr:אבל למה עם החדשים :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.