פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים חשבתי על זה וזה ולא הבנתי למה צריך שאסיר/תקשורת... ידעו מי השופט? סתם לבזבז עכשיו עוד הגנה על השופט ומשפחתו?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים לדעתי זה נועד בשביל שהציבור יוכל להעביר ביקורת על השופט אם צריך. ובעיקר בגלל שהרבה אנשים מרשים לעצמם להתנהג בזלזול כלפי אנשים אחרים כשהם ב"מצב אנונימי" (כמו זה שכתב את התגובה מעלי לדוגמה).
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מה אתה חושב בעיה שעורך דין של בני סלע יגיד לו איך קוראים לשופט הזה? אז מה אם יודעים תשם לא מפרסמים תכתובת בית שלו או משהו כזה
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים באותה מידה בוא נשאל למה יש משפט בכלל, אם מישהו חשוד בפשע נשלח אותו לגולג באמצע הלילה בלי שאף אחד ידע זה בטח יחסוך עליות מיותרות.עריכה: התגובה שלי טיפה היפרבולית, אז רק כדי לחדד נראה לי שזה בגלל שרוצים שתהיה שקיפות מסויימת בעניין.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר עדין לא הבנתי למה??? מה עכשיו סתם מבזבזים עוד כח אדם לשמור לשמור על השופט????? :nixweiss: מה אתה חושב בעיה שעורך דין של בני סלע יגיד לו איך קוראים לשופט הזה? אז מה אם יודעים תשם לא מפרסמים תכתובת בית שלו או משהו כזה אני מתכוון לאנונימיות מלאה! שאפילו העורך דין שלו לא יודע מי זה... הוא שהוא כן ידע אבל אסור יהיה לו לספר אתזה........
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מה אתה חושב בעיה שעורך דין של בני סלע יגיד לו איך קוראים לשופט הזה? אז מה אם יודעים תשם לא מפרסמים תכתובת בית שלו או משהו כזהבהקשר של השופט של בני סלע....היא גרה לידי.... ויש שמועה שהוא מסתובב בעיר שלי -עברה גם משטרה ליד הבית שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.