פורסם 2007 בינואר 918 שנים פה אפשר לבדוק מתי חוזרת כל סדרהhttp://next-episode.net/לפי האתר הזה הסדרה בוטלהוגם לפי tv.comhttp://www.tv.com/blade-blog/jill-wagner-says-no-2nd-season/topic/77103-515953/show_blog_entry.html&topic_id=515953 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(אחת מהסדרות הטובות שיצאו בזמן האחרון בוטלה איזה בסהאני הייתי מופתע בהתחלה שסידרה שמבוססת על סרטים באמת איכותית ושומרת על הרוח של הסרטים חבל שביטלו אותה :'( :'( :'(
פורסם 2007 בינואר 918 שנים איזה כוסית הישראלית הזאת בקומיקס XDDDחחחח קומיקס חמוד...מחכה בקוצר רוח להירוסLOL שמתם לב שבקומיקס כתוב kadima כ"קדימה" וכתוב בהודעה שהפרוש זה התקפה? חחח
פורסם 2007 בינואר 918 שנים איזה כוסית הישראלית הזאת בקומיקס XDDDחחחח קומיקס חמוד...מחכה בקוצר רוח להירוסLOL שמתם לב שבקומיקס כתוב kadima כ"קדימה" וכתוב בהודעה שהפרוש זה התקפה? חחחכן זה היה קטע די דפוק אבל איך תתרגם את זה ככה שהמשמעות תהיה נכונה FORWARD זה LAIM ולא מתאים לכוונה פהעכשיו אנשים מחו"ל יחשבו שמפלגת קדימה זו מפלגת ההתקפה חחח
פורסם 2007 בינואר 918 שנים כן זה היה קטע די דפוק אבל איך תתרגם את זה ככה שהמשמעות תהיה נכונה FORWARD זה LAIM ולא מתאים לכוונה פהעכשיו אנשים מחו"ל יחשבו שמפלגת קדימה זו מפלגת ההתקפה חחחתכלס קטע דפוק..ורק עכשיו ראיתי את הקומיקס ה-13 אז גם שם יש הרבה מידע... Six Day war ...כל מיני
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר נמלטים זה סתם הירוס זה הדבר! בכל אופן אנשים, אל תתחילו דיון על PB בדיון של הירוס.. אם אתם רוצים, פתחו לכם ת'רד משלכם ;D זזתי לישון, אני חושב שאני מוכן למתכונת של מחר (מתמטיקה, 005) אם אני לא מוציא 100 אני סתם אפס :'( :'( לילה טוב
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ב22 חוזר גם נמלטים הם שינו את זה ל29... ולדוקטור רשע, אתה גם ככה אפס, אפס!
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני אומר סיילר לא מת :-Xהם שינו את זה ל29...לא הם לא Next episode: John DoeAirs: Monday January 22, 2007מ tv.com
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מוזר. לפני יומיים הסתכחתי והיה רשום שם שהפרק ה14 ישודר בעשרים ותשעה בינואר.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר הם שינו את זה ל29... ולדוקטור רשע, אתה גם ככה אפס, אפס! תגיד, לפני שנה וחצי עבדת בלוג'יק? יש מצב אני מכיר אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.