פורסם 2007 במאי 218 שנים כי כניראה לפי קו הזמן השני שבו יש את פיטר עם הצלקת והירו2 אז פיטר קיבל מקלייר את כוח הריפוי אחרי שנעשתה עליו הצלקת.
פורסם 2007 במאי 218 שנים כי כניראה לפי קו הזמן השני שבו יש את פיטר עם הצלקת והירו2 אז פיטר קיבל מקלייר את כוח הריפוי אחרי שנעשתה עליו הצלקת.אין 2 קווי זמןיש קו זמן אחדבעקרון עכשיו שחושבים על זה פיטרצלקת לא קיבל את הכוחות של קלייר כי סיילר הרג אותה
פורסם 2007 במאי 218 שנים אני רוצה לראות הסדרה Heroes אז זה משודר איפה שהוא או צריך להוריד את זה?זה משודר ביס נרלי
פורסם 2007 במאי 218 שנים אין 2 קווי זמןיש קו זמן אחדבעקרון עכשיו שחושבים על זה פיטרצלקת לא קיבל את הכוחות של קלייר כי סיילר הרג אותהאבל לפיטר היה את הכוח של קליר לפני שסיילור ברג אותה
פורסם 2007 במאי 818 שנים מי ראה את פרק 21?אחד הפרקים הטובים!!!! הקטע עם מוהינדר והילדה קטע טוב!! והסוף כזה מותח!!!
פורסם 2007 במאי 818 שנים אני אראה את 21 בערב או מחר, אנא אל תפרסמו ספויילרים אלא אם כן הם נסתרים לעין.
פורסם 2007 במאי 818 שנים אני אראה את 21 בערב או מחר, אנא אל תפרסמו ספויילרים אלא אם כן הם נסתרים לעין.אין לך זכות לבקש את זה.פשוט אל תכנס לפה עד שלא תראה את הפרק.פרק טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.