פורסם 2007 במרץ 618 שנים לא. כי מסביב לסופרמן יש הילה ששומרת על הגוף שלו ועל הבגדים והדברים שמסביבו, במרחק של כמה מילימטרים. מהפרק החמישי הם ידעו שיהיה את הקרב הזה ?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אין מקום אחר להגיד את זה אז אני אומר את זה פה:הפרק החדש(19) של נמלטים הוא הפרק הכי טוב שראיתי בעונה הזאת!!!!!! אה והפרק ה20 ישודר ב19 במרץ ואז יהיו עוד שני פרקים ונתחיל לחכות לעונה השלישית...ד"א, אני 100%בטוח שתהיה עונה שניה להירוס... אז יהיה עוד המון למה לצפות...
פורסם 2007 במרץ 618 שנים ההה וככה הוא יקבל את הצלקת שהירו אמר לו ברכבת בפרק 13 (משהו כזה ) זה היה בהתחלה של פרק 5 פרק 19 בנמלטים היה באמת טוב יחסית לשאר הפרקים...
פורסם 2007 במרץ 618 שנים זה היה בהתחלה של פרק 5 פרק 19 בנמלטים היה באמת טוב יחסית לשאר הפרקים... מחזק
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר זה PS3 בוודאות, גם רואים בפירוש את הקופסאולמשחק קוראים Heavenly Sword*ספויילר*מעניין איך פיטר יצא מהמצב? וההיא שמתחפשת לאנשים, זה היה צפוי שהיא תתחפש למישהו כדי להוציא מידע.*ספויילר*
פורסם 2007 במרץ 918 שנים ספויילר קטן הרג אותי הקטע שבו זה עם כוח קריאת המחשבות מנסה לקרוא את המחשבות של הסוכן הזה ... "הבן זונה חושב ביפנית !!!!" :lol: קצת מעצבן רק שכל רגע הם עוברים בין הדמויות מה שמקשה להקשר לקטע מסויים ולהיות יותר במתח
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מישהו יודע איזה משחק ניקי והבן שלה שיחקו בPS3? כמו שרשמו מעלי - Heavenly Sword אם אתה רוצה לראות עם קטעים מהמשחק -
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר חופש עד סוף אפריל.זה די מרגיז שקשה לרשת לשדר עונה אחת ברציפות....נו באמת =| ואחרי העונה הראשונה תהיה עוד פגרה לקראת העונה השניה? :-\ספוילר: למה כולם מזלזלים בסיילר ולא הורגים אותו גוד דמאט?מה בדיוק ספוילר בזה? =|
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.