פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר אם עבדת לפני שנה וחצי בלוג'יק אז אני מכיר אותך, אם לא, אז לא אז תענה על השאלה חח D:
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים אני אומר סיילר לא מת :-X למה שהוא ימות? והיום זה קורה ;D יששששש ויש גם משהיא חדשה מישראל
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים לא בטוח שהיא מתה (לפחות אני מקווה) היה לה כח מדהים. היא כמו יורי מרד אלרט 2
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים לא בטוח שהיא מתה (לפחות אני מקווה) היה לה כח מדהים. היא כמו יורי מרד אלרט 2 לא בטוח? מכדור בראש מתים.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים למה שסיילר יהיה מת? הוא יצא לחופשי אחרי שהרג את עדנה : אז כנראה שלא התעדכנת בקומיקס האבא של המעודדת מספיק לירות בו חיצי הרדמה לפני שהוא נמלט
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים לא בטוח שהיא מתה (לפחות אני מקווה) היה לה כח מדהים. היא כמו יורי מרד אלרט 2 לא יורי רררועי רררועי כמה פעמים אפשר להגיד לך. עכשיו ברצינות. אם לא הראו שהיא מתה בברור (הלוויה או משהו כזה) אז יש סיכויי שהיא לא מתה אותו הדבר לגבי סיילר, לא הראו שהוא ברח.
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים לא יורי רררועי רררועי כמה פעמים אפשר להגיד לך. עכשיו ברצינות. אם לא הראו שהיא מתה בברור (הלוויה או משהו כזה) אז יש סיכויי שהיא לא מתה אותו הדבר לגבי סיילר, לא הראו שהוא ברח. חחחחחחחחזק
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים קבלו צ'ופר על היתנהגות טובה ;D קליפים קצרים מהפרקים החדשים של הרבה סדרות, כולל הירוס PB וLOST-http://tv.yahoo.com/collections/878
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים שעה 5:55 בבוקר , פרק 12 עוד כמה דקות על המחשב, מי מכור? אני ? מה פתאום ..
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים שעה 5:55 בבוקר , פרק 12 עוד כמה דקות על המחשב, מי מכור? אני ? מה פתאום .. אל תדאג, יש עוד מכורים ההורדה מהירה ואפשר לראות את שחר פאר בזמן ההורדה
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אל תדאג, יש עוד מכורים ההורדה מהירה ואפשר לראות את שחר פאר בזמן ההורדה עזוב אותך למי יש כח לסרט אימה על הבוקר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.