פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים כשאני לא נוגע במחשב אחרי 20 דקות המחשב נתקע ואי אפשר לעשות בו כלום ובגלל זה אני לא יכול להשאיר את המחשב להורדות בלילה מפרט: מעבד:p4 2.4 זכרון:mb 256 400mhz כרטיס מסך: powercoler radeon9600pro לוח אם:intel d845gebv2 ספק:ג'נרי 280w בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים לא קשורלך לאפשרויות צריכת חשמל בלוח הבקרהובניהול ערכות תבחר בצריכת חשמל מינימליתזה אמור לפתור ת'בעיה
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים יכול להיות שהבעיה שלך בכלל בספק (280??? נמוך לאללה!!! למחשב סלרון הקודם שלי מלפני 5 שנים היה 300)ספק עם עוצמת מתח נמוכה בד"כ גורמת למחשב לאתחל מחדש או אפילו לא לעבוד בכללאבל הכי טוב - אם המחשב שלך עדיין באחריות,(לפי המפרט לא כ"כ נראה לי) קח אותו לחנות ושהמכרים בחנות יאבחנו לך את הבעיה.כי תקלה במחשב לפעמים נובעת מכל מיני סיבות ולא בטוח שיש גורם או פתרון ספציפי - לא תמיד
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים תתחיל מבטל באופן מוחלט את החסכון באנרגיה, תתן לו את ה-20 דקות האלה ואפילו יותר ותראה אם קורה לו משהו.ה-SS שלך תוך כמה זמן נכנס לעבודה?ממתי זה התחיל?תן עוד פרטים.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים לא קשורלך לאפשרויות צריכת חשמל בלוח הבקרהובניהול ערכות תבחר בצריכת חשמל מינימליתזה אמור לפתור ת'בעיהז'אקו קודם כול בגלל התחממות מעבד המחשב יכול להתקע, כמו כן זה יכול להיות ספק כוח חלש או זיכרון תקולחסכון באנרגיה לא אמור לעזור
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים זה יכול להיות גם דרייברים, זה יכול להיות הרבה דברים, אבל צריך להתחיל מהדבר המובן מאליו. ואני לא מסכים עם הקביעה החד משמעית הזאת, וזאת הסיבה. כשאני לא נוגע במחשב אחרי 20 דקות המחשב נתקע ואי אפשר לעשות בו כלום ובגלל זה אני לא יכול להשאיר את המחשב להורדות בלילה מפרט: מעבד:p4 2.4 זכרון:mb 256 400mhz כרטיס מסך: powercoler radeon9600pro לוח אם:intel d845gebv2 ספק:ג'נרי 280w בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים ז'אקו קודם כול בגלל התחממות מעבד המחשב יכול להתקע, כמו כן זה יכול להיות ספק כוח חלש או זיכרון תקולחסכון באנרגיה לא אמור לעזורזה ידוע שהתחממות רכיבים במחשב יכולה לגרום לו להתקעאבל כמו שסטודנט חופשי הדגיש זה קורה כשהוא לא משתמש פיסית במחשבולכן יכול להיות מצב שאחרי 20 דקות הוגדר בווינדוס כיבוי דיסקים קשיחים או משהו בסגנון שגורם למחשב להתקע
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר בקשר לזמן זה לא בדיוק 20 דקות זה בערך פחות או יותרהמצב בחיסכון באנרגיה לא מוגדר על חיסכוןכמו כן גם השומר מסך אצלי מבוטלומה זה ss?ומה עוד יכולה להיות הבעיהדרך אגב איך אני בודק את הטמפרטורה במחשב?עריכה:בסוף בדקתי וגיליתי בכלל שיש לי celron 2.4 מה שמוריד יותר את צריכת החשמל אז אני פחות חושב שהספק אשם בזה
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר אחרי שהרכבתי את הכרטיס מסך החדש אולי זה בעיה בדריברים שלו או שהכרטיס עושה בעיותגם שמעתי שיש את הבעיה של הvpu recover ביטלתי את זה ולפעמים קופץ לי מסך כחול כזהבגלל זה נראה לי שהבעיה היא של הvpu recover
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים נסה אולי לבטל את ה-SS ואת המעבר לחסכון באנרגיה של הכרטיס מסך.ולא אמרת תוך כמה זמן ה-SS מתחיל לפעול.
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים מחבר נסה אולי לבטל את ה-SS ואת המעבר לחסכון באנרגיה של הכרטיס מסך.ולא אמרת תוך כמה זמן ה-SS מתחיל לפעול.אתה יכול בבקשה להסביר לי מה זה ss?ואיך מבטלים את החיסכון באנרגיה של הכרטיס מסך?
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים אתה יכול בבקשה להסביר לי מה זה ss?ואיך מבטלים את החיסכון באנרגיה של הכרטיס מסך?אני חושב שהוא התכוון Screen Saver ולבטל את החיסכון אין לי מושג...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.