פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים שלוםאני רוצה לבדוק א הדיסק הקשיח הישן במחשב שליאבל כשאני לוחץ קליק ימני על שם הכונן המחשב נתקע ככה שאני לא יכול לפרמטהאם זה אומר שהדיסק מקולקל?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים יש תוכנה בשם HD TUNEשבודקת את תקינות הHDאבל לפי מה שאתה אומר נדמה לי הגיע יומו של הHD שלךניסית לפרמט דרך DOS?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר אני לא מבין למה המחשב לא מזהה לי עכשיו את הכונן יש את הכונן הראשי שלי שהוא sataויש את הכונן הישן שלי(ata) שהגדרי אותו כmaster אבל המחשב לא מזהה אותוהאם צריך לאפס את הbios בשביל שהוא יזהה את הכונן?עוד משהו מוזר זה שאם אני מחבר את הcd לבד המחשב לא מזהה אותו אבל אם אני מתקין את הhd אז המחשב מזהה את הcd
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים תבדוק שהכונן החדש וה CD-ROM(במידה והם מחוברים באותו כבל IDE) בדוק כי הדיסק הקשיח על Master ו CD-ROM על Slave
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר הhd שלי הוא sata כך שזה לא משנה. את הcd שלי הגדרתי כmaster.אבל מה שאני לא מבין זה למה שחיברתי אותו לחיבור ide בלוח אם אז הוא לא זהה את הcd אבל שחיברתי אותו לסלוט השני(ide) הוא כן זהה משהו יכול להסביר לי למה בסלוט אחד הוא זהה ובשני לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.