פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים שלום לכם,יש לי בעיה ב2 מחשביםקניתי מחשב עם לוח ASROCK מחשב חדש!עם מעבד 775soket.קניתי לוח אחר כי השני נשרף במחשב השניASROCKעם מעבד 478soketבשני המחשבים יש אותה בעיה ואני בטוח שזה קשור ללוחהבעיה היא:אני מפעיל את המחשב מגיע לוינדוס הכל טוב סיים לטעון הכל חוץ מהכרטיס רשת (שתי המסכים הקקטנים בצד) אבל אחרי חצי דקה-דקההוא עולה (המחשבים הקטנים בצד של השעון)זה אומר שעד שזה לא עולה אני לא יכול להכנס לאינטרנט או לרשת הביתיתמה זה יכול להיות ? זה משהו בביוס?תודה לעוזרים!!
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים שניה אני רק רוצה להביןהמסך הקטן הזה מופיע רק אחרי חצי דקה -דקה מהסיבה המאוד פשוט שבברירת מחדל של ווינדוס התקן רשת שפועל מופיע רק אחרי שהחיבור הצליחכלומר הוא מופיע אצלך רק אחרי חצי דקה דקה כי זה בערך הזמן שלוקח לו להתחבר.הרשת פועלת אצלך?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר הרשת כמובן עובדת אבל אחרי חצי דקה דקה עד שהוא עולה אבל בהתחלה לא רואים מתי שהוא טועןכלומר המחשב נרגע ואז שוב אחרי חצי דקה-דקה הוא פעול שוב בשביל לטעוןת את הרשתואיך אני אמור לתרן את זה
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים האם הגדרות של כרטיסי הרשת מוגדרים בצורה ידנית או אוטומטית?אם אוטומטית זו כנראה הסיבה בגלל הקצאת כתובת ה IP דרך ה APIPA של Windows
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים תחשוב שזה כמו התחברות לאינטרנטלוקח זמן עד שהשרת הDHCP מביא לך כתובת IP יחודית וכד'במקרה שלך הכרטיס רשת המובנה של הלוח איטי יותר או פועל בצורה איטית יותרלדעתי אם הכול עובד לא הייתי דואג אפילו.
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים מחבר איך אני אמור לתקן את APIPA הזה?אחי עם אתה יכול פרט אני יודה לך מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.