עבור לתוכן

חוק גאידמק

Featured Replies

פורסם

מה אתה מעדיף, מישהו שקונה את השילטון ולפחות מודה בזה, או מישהו שקונה את השילטון ומשקר כדי לנסות להסתיר את העובדה הזו ?

פורסם

^^^^^^

ומה לגבי היום? השלטון לא שורץ מושחתים? ::)

אפשר לחשוב שגאידמק המציא את הגלגל. הוא הגיע למדינה שגם ככה רקובה מהיסוד, והוא משתמש בריקבון הזה... כל הכבוד...

אוי באמת, די כבר עם הבכיינות הזאת. יש מדינות הרבה יותר מושחתות מישראל. אם אתה חושב שהמצב היום גרוע, חכה שגאידמק יגיע לשלטון ואז תראה פתאום עיתונאים נרצחים בחדר המדרגות של הבניין שלהם וכל מני אנשים שמעזים לומר משהו נגד הממשל מורעלים במסתוריות.

באמת אחלה צורת מחשבה יש לך - במקום לבער את השחיתות, צריך לעודד אותה! ::)

פורסם

איך אפשר להשוות את גאידמק לקדימה?

קדימה שיחדו אנשים ע"י שליחתם למלון באילת? ע"י עיר אוהלים עם פעילויות למשפחה?

הפעילויות של גאידמק מבורכות, הלוואי שהממשלה היתה דואגת להם ולא אזרח

אבל המינוף הפוליטי שגאידמק מנסה לעשות מהתרומות הוא לא ראוי

לכן אני מסכים עם החוק.

פורסם

הפעילויות של גאידמק מבורכות

הפעולות, לא המטרות.

פורסם

יש יותר מדרך אחת שאני לא אוהב לגרום לאנשים לבחור במפלגה.

מה שאיחד את כל חברי מפלגת קדימה זה גרגרנות שלטונית. לא מצע ולא נעליים. הדבר היחיד שהיה איכשהו דומה למצע שהציעה המפלגה הוא ה"התנתקות 2" שכבר זכתה להתבטל.

מה שעשוי להפריע לי בגאידמק היא העובדה שאין לו ממש מצע, אלא הוא חפץ בשלטון (כנראה בשביל חסינות) והדרך שלו להשיג אותו היא כסף. אבל הדרך אינה העיקר. מה שעשוי להפריע לי זה העובדה שאין לו מצע - הוא רוצה להיות חבר כנסת (או יותר מזה) וזה מסכם את המטרה שלו. להיות חבר כנסת זה לא אמצעי בשבילו, זאת מטרה. וכך בדיוק אני רואה את רוב רובם הגדול של חברי קדימה. מבחינתי, אין הבדל. ולא מעניין אותי שלו זה עלה מיליונים ולהם לא. הדרך לא ממש משנה. העובדה שכיסא בממשלה הוא מטרה ולא אמצעי - זאת הבעיה.

אגב, אני מסכים עם החוק - בלי שום קשר. אבל ההתלהמות מול גאידמק, כששוכני הממשלה הנוכחיים הם בדיוק אותו דבר (לראייתי) - היא הבעייתית.

פורסם

מה אתה מעדיף, מישהו שקונה את השילטון ולפחות מודה בזה, או מישהו שקונה את השילטון ומשקר כדי לנסות להסתיר את העובדה הזו ?

אין פה עניין של העדפה, שניהם ראויים לכל גינוי.

הבנאדם עושה מאיתנו צחוק, מראה לנו כמה אנחנו קטנים ,טיפשים ונאיבים.

פורסם

יש יותר מדרך אחת שאני לא אוהב לגרום לאנשים לבחור במפלגה.

מה שאיחד את כל חברי מפלגת קדימה זה גרגרנות שלטונית. לא מצע ולא נעליים. הדבר היחיד שהיה איכשהו דומה למצע שהציעה המפלגה הוא ה"התנתקות 2" שכבר זכתה להתבטל.

מה שעשוי להפריע לי בגאידמק היא העובדה שאין לו ממש מצע, אלא הוא חפץ בשלטון (כנראה בשביל חסינות) והדרך שלו להשיג אותו היא כסף. אבל הדרך אינה העיקר. מה שעשוי להפריע לי זה העובדה שאין לו מצע - הוא רוצה להיות חבר כנסת (או יותר מזה) וזה מסכם את המטרה שלו. להיות חבר כנסת זה לא אמצעי בשבילו, זאת מטרה. וכך בדיוק אני רואה את רוב רובם הגדול של חברי קדימה. מבחינתי, אין הבדל. ולא מעניין אותי שלו זה עלה מיליונים ולהם לא. הדרך לא ממש משנה. העובדה שכיסא בממשלה הוא מטרה ולא אמצעי - זאת הבעיה.

אגב, אני מסכים עם החוק - בלי שום קשר. אבל ההתלהמות מול גאידמק, כששוכני הממשלה הנוכחיים הם בדיוק אותו דבר (לראייתי) - היא הבעייתית.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אין פה עניין של העדפה, שניהם ראויים לכל גינוי.

הבנאדם עושה מאיתנו צחוק, מראה לנו כמה אנחנו קטנים ,טיפשים ונאיבים.

תראה, במדינה של טרנדים גם הח"כים נקבעים לפי כיוון הרוח. במקרה של גיידמאק, זה לא רק בגלל שאנשים (גם בפורום) מתקשים לעשות את ההבדלה בין נדבן למנהיג פוליטי, הם פשוט התייאשו מכל המפלגות האחרות. קדימה מהווה דוגמא מובהקת לכך ואני חותם לך שגם גיידמאק יתרסק מספר חודשים אחרי הבחירות הבאות. זה הכל עניין של טרנדים...לפחות עד ש"הדבר הבא" יגרוף 40 מנדטים ויחליט לבטל את הדמוקרטיה. ואולי אז, תחת משטר טוטליטרי, כל המצביעים האפאתיים ילמדו את הלקח שלהם ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים