עבור לתוכן

חוק גאידמק

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332404,00.html

לאיפו הגענו :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

בימקום לילחם בעצמו נגד הפערים החברתיים הוא תוקף מילירדים שמוכנים ליתרום

וגם אם זה למטרות שליליות קודם שהכנסת תעשה תעבודה ורק אחרי זה שיתעסקו בדברים כאלה

פורסם

הבני *ונות האלה לא לומדים לקח , הם לא מבינים שככל שהם ילחמו בו הם יחזקו אותו.

ויחלישו את הכח של השלטון.

פורסם

מצטער, הוא צודק בהחלט.

הוא(גאיידמק) ממש קונה קולות, ולא מתבייש לומר את זה. הוא רוצה לתרום? סבבה, שיעשה את זה בתיאום עם הגורמים המתאימים, ושלא יהפוך את המדינה.

פורסם

הוא מנסה להוכיח לכולם שמה שחשוב לפוליטקאים בארץ זה הקריירה שלהם ולא המדינה. ואני מצדיק אותו.

פורסם
  • מחבר

גידאמק לא צדיק

אבל ליתקוף אותו בימקום ליפתור תבעיות האמיתיות בארץ זה דבר מגעיל

אותו חבר כנסת של מרץ צריך להראות לי שהוא באמת פועל לקידום האנשים הקטנים

ואת זה הוא לא עושה וגם חברי כנסת אחרים לא עושים אז שישב בשקט וישתוק

פורסם

סתם ככה שאלה היפוטתית לחברה פה שאומרים שגידמאק הוא אחלה של בן אדם, לכאורה אני מסכים אתכם אבל ממבט שני תחשבו על זה ככה.

ידוע שהוא סחר בנשק... אולי הנשק שהוא סחר בו הגיע לארגונים שמכרו אותו לארגוני טרור שהיום הורגים אותנו, לכו תדעו אם עיר האוהלים הזאת לא באה ממכירת הקטיושה הזאת אם הוא לא סוגר פה מעגל איתנו.

מה שכן בקשר לנושא התקיפה השרים בארץ ממזמן בדיחה לא מתייחס אליהם כבר ממזמן.

פורסם

לא אכפת לי מה גיידמאק עושה. הוא תורם המון למדינה שלי- למעשה, דואג לתושבים יותר מהממשלה- ולמעשה הוא כבר ממשלה בפועל. אולי הייתי מעדיף את גיידמאק בתור ממשלה רשמית, ממילא הוא עושה כל מה שהיא לא.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעריץ של גידאמק

לדעתי אם הוא מבוקש לחקירה בצרפת צריך להסגיר אותו להם

בסך הכל יש שלום בין צרפת לישראל

אבל החברי כנסת תוקפים אותו על הדברים הלא נכונים

אתה פשוט לא יכול להגביל תרומות של עשיר לאנשים קטנים

ואם הוא ינסה ליבחר אז יהיו לו מיגבלות לא כרגע

פורסם

מצד אחד, חברי הכנסת מנסים לחוקק כל מיני חוקים כאלה בשביל לשמור על המקום שלהם. מצד שני, החוק הזה די מוצדק, אם כי 4 שנים זה קצת מוגזם.

פורסם

מישהו צריך לעצור את גאידמק. הבנאדם אפילו לא מתבייש להודות שהוא קונה את הממשלה.

זה נכון שהממשלה שלנו רקובה עד היסוד אבל הגאולה לא תגיע ממנו.

פורסם
  • מחבר

הממשלה כבר מכורה

חברי הכנסת לא סתם מיסתובבים אם בעלי הון

פשוט גידאמק כרגע לא במישחק אז תוקפים אותו אבל הרבה אחרים תורמים לחברי כנסת

ותאמין לי הם לא תמיד באמת תורמים אלה משקעים

פורסם

הממשלה הנוכחית מושחתת מהיסוד, כשראש הממשלה הוא המושחת הראשי. זה שאין להם כל כך הרבה כסף כמו שיש לגאידמק, זה לא ממש משנה בעיניי - כי הם קנו את דרכם לשלטון, דרך ספינים עלובים. אין בעיניי הרבה הבדל בין זה לקנייה בכסף. גאידמק לא פחות ראוי לראשות הממשלה מאותו תולעון שנמצא שם כרגע. ואם לומר את האמת - אני מאמין שהוא גם היה פועל בצורה הרבה יותר חכמה ובלתי משוחדת אם היה ראש ממשלה. תחשבו על זה - נניח לרגע שהאינטרס שלו זה לקבל חסינות. אז כשהוא יהיה ראש ממשלה (או חבר כנסת) הוא יקבל אותה. עכשיו, אי אפשר לשחד אותו - כי אין לאף אחד מספיק כסף בשביל זה. קיבלנו ממשלה שנוצרה מעיוות, אבל אינה מושחתת. פיתרון פלאים לשחיתות - תנו לבעלי ההון לנהל את המדינה :lol:

פורסם

גאידמק גאון אם תשאלו אותי. הוא איש עסקים שבא לקנות לעצמו מדינה. אני כבר רואה איך, אם לא יעיפו אותו לכל הרוחות, המדינה הזאת הופכת לרוסיה 2.

וכל אלה שאומרים "לא איכפת לי מה הוא עושה, הוא תורם המון למדינה שלי" תפסיקו להיות תמימים. נדבנים אמיתיים לעולם לא יחשפו את עצמם וגם אם כן, אז הם לא יעשו את עצמם נגישים כל כך, במיוחד לתקשורת. גאידמק הוא איש עסקים טהור, והוא עובד לפי השאלה "מה יוצא לי מזה?". אל תתנו לו לבלבל אותכם.

פורסם

^^^^^^

ומה לגבי היום? השלטון לא שורץ מושחתים? ::)

אפשר לחשוב שגאידמק המציא את הגלגל. הוא הגיע למדינה שגם ככה רקובה מהיסוד, והוא משתמש בריקבון הזה... כל הכבוד...

פורסם

זה שהשלטון כיום רקוב ומלא בבעלי הון שמתחת לשולחן מנהלים את המדינה לא מצדיק בשום צורה את מעשיו של גאידמק.

הוא למעשה ובצורה הכי גלויה שאפשר קונה את השלטון.

ולכן צריך לטפל בו כמו שיש לטפל בכל השאר.

מה המניעים שלו, אני לא בטוח, כנראה שהוא מנסה ליצור לעצמו לגיטימציה למקרה וטבעם של עסקיו יצופו על פני השטח והוא יאלץ לעמוד מול בית דין.ואיזו נקודת התחלה טובה יותר מחסינות ח"כית או/ו אהדה ציבורית ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים