פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332159,00.htmlעד כמה משועממים הם חושבים שהקוראים שלהם?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים את מי זה מעניין בynet , ויותר מזה , את מי זה מעניין כאן ?!?!?!?!אולי פשוט נעשה RSS של YNET לכאן ישירות , ונחסוך לכמה משתמשים עבודה , לפתוח ת'ראד על כל נושא שהם רואים שם ?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים חחחחחחחחח איזה מלך...הוא גם מגיב ב-hwzone מדיי פעם, למקרה שלא שמתם לב...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מי זה הפלסטינאי הזה ומה כול כך מיוחד בו ?(ראיתי תמונה של ערבי והם לא ממש מעניינים אותי)
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר מי זה הפלסטינאי הזה ומה כול כך מיוחד בו ?(ראיתי תמונה של ערבי והם לא ממש מעניינים אותי) אח של מחבל מתאבד יהודי בשם נתן זאדה. ברור שלא... : באמת שאני לא קורא שלהם. זו היתה מעידה חד פעמית :'(
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים חחחחחחחחח איזה מלך... הוא גם מגיב ב-hwzone מדיי פעם, למקרה שלא שמתם לב... פרופיל?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אדיוט, מחפש פרסום בכוח. קודם כותב טוקבקים טיפשיים רק כדי שימליצו עליו, ואחרי זה פונה ל-ynet כדי שיעשו עליו כתבה. מיהו בכלל? הוא לא מעניין, אח של מחבל סך הכל. אין לו איזושהיא "אידאולוגיה", רוב התגובות שלו הן פרובקציות ברורות, הוא פשוט חיפש דרך להתפרסם. פתטי.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים אני אישית דווקא הופתעתי לטובה מן הכתבה הזאת אולי הבחור לא מוצא חן בעייני אבל הוא אכן מגיב מאד מאד בולט אם תגובות מעניינות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.