פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים פשוט בושה וחרפה מה שקורה בספורט מבחינת האלימות...עשרות אוהדים צרפתים תקפו אוהד ישראלי של הפועל אחרי הניצחון שלהם על פריז סט ז'רמןשוטר שהיה במקום הוציא את הישראלי מידיהם של החוליגנים הצרפתים (שאני די בטוח שחלקם אם לא רובם היו מוסלמים - בצרפת יש הרבה כאלה...), גרר אותו למקום מסתור ב"מקדונלדס" הסמוך, ואז ירה למוות באחד החוליגנים, ופצע שני באורח אנוש.לא סתם אומרים שהצרפתים הם חרא של עם...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מאיפה לך לדעת מה באמת קרה שם?אולי השוטר ירה בו מתוך הגנה עצמית?לשפוט ככה זה מטומטם.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר להיפך, את השוטר אני מצדיק...אני לא מצדיק את החוליגנים האלה שתקפו, וביניהם גם זה שנהרג.אני חושב שמקומה של האלימות לא צריך להיות בכדורגל בפרט, ואיפשהו בכלל!
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים נניח וזה היה אוהד ישראלי שהיה נהרג. :-\ "הוכחה לאנטישמיות" "כל אירופה אנטישמית שונאים אותנו... בלה בלה בלה" :
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים לפי מה שהבנתי,האוהדים באו במטרה להכות את אוהדי הפועל ומי יודע איך זה היה נגמר.כשהם ראו שהשוטר שחור אז גם בו רצו לפגוע האנטישמים ולכן לא הייתה לו ברירה,הוא הגן על עצמו וגם על אוהדי הפועל.אנשים לפעמים שוכחים שזה בסך הכל פאקינג משחק כדורגל.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים זה לא קשור לכדורגליש אנשים שאין להם חיים ואוהבים ללכת מכותאז במשחק כדורגל הם יכולים להרשות לעצמם להוציא את העצבים ולראות הרבה אנשים ולהרביץ להםאין מה לעשות וחבל שהשוטר לא הרג עודצרפת עוד תאכל אותה מהמוסלמים האלה
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים ^^^^^עד כמה שאני יודע אלה יותר אנטישמיים בסגנון של נוער היטלר, פחות בכיוון המוסלמי.עדיין, אין ספק שהמוסלמים תורמים שם לליבוי השנאה כלפי הזר בכלל (כלפי עצמם) - והיהודי בפרט (דרך הסתה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.