פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים אני רץ הרבה ונמאס לי כבר מהמוזיקה שיש לי חח..למישהו יש המלצות לטראקים\שירים שנותנים כוח בריצה? סתם דוגמא יש לי קטע ממטריקס רבולושנס נראה לי שיש את הקרב הזה על הגג של המשאית שנוסעת בכביש המהיר זה קטע אחד הטובים לריצות...ואני חושב שגם פסיכודאלי מתאים לי בריצה אבל רק פולאון עם הרבה גיטרות עושה לי את זה חח..וקצת שירים שאפשר ל'הכנס' אליהם בזמן הריצה
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים מטאל הולך? אישית, זה הדבר היחיד שאני יכול לשמוע בזמן אימון כוח ואירובי.אם כן:Disturbed - כל האלבומים... Soil - Breaking me downSoil - True self (אלבום)Drowing Pool - Bodies
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים מחבר הולך אחי אבל קצת פחות תכלס שיר המאטל היחידי שקצת עושה לי את זה בריצה זהmushroomhead-sun doesnt rise ואני גם שומע rob zombie ולא ממש בא לי בטוב בריצה חח לא ידוע למה ככה שאני חושב יותר בכיוון של פולאון וגם קטעים כאלה עם הרבה תופים גיטרות...כמו בקטע ממטריקס שאמרתי אם מישהו מכיר
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים קח 2 שברגע שתשמע אותם שחרר תגוף והוא כבר יתחיל לרוץparanormal attack-be with youbasshunter- trance up
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אם אתה רוצה כח בריצה , לא צריך מוזיקה , תדמיין את ג'סיקה אלבה מחכה לך בסוף עם חוטיני ,טופ לס , זה כבר יעשה את העבודה - יעעעעווווו ;D
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אם אתה רוצה כח בריצה , לא צריך מוזיקה , תדמיין את ג'סיקה אלבה מחכה לך בסוף עם חוטיני , טופ לס , זה כבר יעשה את העבודה - יעעעעווווו ;D רק שיזהר לא לרוץ עם מכנסיים צמודים...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים רוקי רוקי רוקי רוקי ועוד פעם רוקי http://www.youtube.com/watch?v=cavFoyYJwPQ ואחרי זה GUNS ומטליקה לפני שהם יתחרבשו
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים תנסה את prodigy כבר לא מוכרים היום אבל יש להם כמה טראקים מושלמים לתפקידוגם darude kai tracid safri douכל אלה יש להם מקצבים מטורפים
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים תנסה את prodigy כבר לא מוכרים היום אבל יש להם כמה טראקים מושלמים לתפקידמחזק! יש להם אחלה דברים...SpitfireBreathCrazy manPoisonועוד הרבה.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר תודה על התגובות!המוזיקה של רוקי נחמדה אבל לא לריצה היא תרדים אותי בריצה חח צריך תופים גיטרות
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים One word:Metallicaקח את השיר fight fire with fire שלהםבכלל, רוב השירים שלהם מאוד מהירים ומלאי אנרגיה, והם יגרמו לך לרוץ...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אתה לא יודע על מה אתה מדבר בקשר לרוקינכון למי שלא מכיר בהתחלה זה ניראה די עלוב וקצת מיתרומם אפילו אבל שתיתאמן כמה זמן אם השירים מירוקי תבין איך הם מצוינים לאימון
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר כן בגלל שאתה כאילו מקשר בין המוזיקה לתוכן ואתה רוצה להיות סוס כמו רוקי אז היא נותנת לך מעין 'פוש' ...אבל עדיין אין כמו הדבר האמיתי חח בקשר למטאליקה אני מכיר הרבה שירים שלהם אבל מה שעוזר לי לרוץ טוב זה דווקא מקצב מהיר של תופים יותר בכיוון של פולאון האמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.