פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים שלום אני עכשיו נמצא על המחשב של אבא שלי והוא מתלונן על בעיה שיש לו בזמן האחרון: לכל צליל במחשב בין עם זה שיר או סתם קול מתלווה הד מעצבן. פתרונות שניסיתי: 1)להחליף רמקולים - ללא הצלחה. 2)לשחק בהגדרות הקול במחשב - ללא הצלחה. 3)שחזור מערכת - לא ניסיתי ,מכיוון שעשיתי מספר שניוים בהגדרות המשחב שהיתי רוצה שלא ימחקו. מה אתם מציעים לעשות? נ.ב במקום לפתוח עוד נושא אני רוצה לדעת איך אפשר לגרום לאינטרנט להתחבר לרשת בעת הדלקת המחשב. כמה נתונים על האינטרנט: *המחשב מחובר למודם (ללא רשת). *המחשב נצמא ברשת ADSL. *ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי. תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור .
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים כמובן וידאת שכל החיבורים יושבים טוב?לגבי האינטרנט נדמה לי צריך לשים את החייגן בתיקיית START UP ולהגדיר על חיבור אוטומתי(שיכניס שם וסיסמה לבד).
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים יש בלוח בקרה נדמה לי הגדרות של הכרטיס קול, תחפש שם את האפשרות לשנות Mode.לפי מה שאתה מתאר זה נשמע כאילו עכשיו זה על מצב Hall או משהו כזה.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר אז ככה: יש עדין הד..ניסיתי את מה שהצעתם...אבל ללא הצלחה. הצלחתי לגרום לחולון ההתחברות לאינטרנט לקפוץ כאשר הוינדוס עולה אבל לא הצלחתי לגרום לו להתחבר...פשוט אין שם את האפשרות הזאת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.