פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים שלום לכם פורום תמיכה טכניתיש לי בעיה ואני לא בדיוק יודע איך לפתור אותה ניסית כמה דרכיםעכשיו כשאני משחק באיזה משחק כלשהו בערך 45 דקות חצי שעה אינטנסיביאז המסך שלי מתכבה - נהיה מסך שחור וכתוב בקטן כזה: "No signal input" ואני ברקע שומע את הדברים והכלרק ריסט פותר את הבעיהעכשיו חשבנו בעיה בכרטיס מסך [9800xt] עידכנו דרייברים והכללא עזרחשבנו במסך, החברה באה לקחה אותו, בדקה אותו במעבדה.. והוא תקיןבוא נגיד שגם בקשר לטמפ' אין בעיהבמארז עצמו יש 27 מעלותהכרטיס 30 ומשהו.. ויושב עליו קירור של זלמן[לפי טרמוסטטים, לא תוכנות] זאת גם נראה לי יותר בעיה במסךכי המחשב עבד סבבה עם מסך אחר [יותר פשוט]מה שיש לי כרגע זה 19 widescreen של XEROX 5msדגם: XM319Wאז אולי צריך עידכון בשבילו משהו.. כי מהבחינה הטכנית הוא כבר נבדק ונמצא תקיןיש למישהו מושג מה הבעיה? איך לפתור? יכול להיות אני צריך עידכון או משהו [למסך]..אני ממש ממש ממש אודה לעוזר
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים אין חייה כזו-עדכון למסך !אם בדקת אותו עם מסך אחר והוא עובד כמו שצריך-הבעיה חד משמעית במסך !!!אני נתקלתי בבעיה דומה במסך 19" של PROVIEW.תגיד לXEROX שלא יבלבלו לך את הב"בייציס" - שיתנו לך אחריות המגיעה לך !בהצלחה חבר :-)
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים מחבר אין חייה כזו-עדכון למסך !אם בדקת אותו עם מסך אחר והוא עובד כמו שצריך-הבעיה חד משמעית במסך !!!אני נתקלתי בבעיה דומה במסך 19" של PROVIEW.תגיד לXEROX שלא יבלבלו לך את הב"בייציס" - שיתנו לך אחריות המגיעה לך !בהצלחה חבר :-)אחי, המסך היה אצלם כברהגיע לפה טכנאי שלקח לשםהמסך תקיןויש "חייה" כזאת עדכון למסךכשאתה קונה מסך אתה מקבל איתו דיסקזה העידכונים שלויש גם אתרים שמהם אפשר להורידבגלל זה נתתי את הדגם המדוייק:MX319Wשל xerox ובבקשה אנשים שבאמת יודעיםותשדלו להמנע מתגובות "תקח להם ת'מסך הוא חרא לא טוב הם צריכים להחליף"ניסיתי כבר... אני צריך דבר אפקטיביםבבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.