עבור לתוכן

המשטרה היא בדיחה עצובה, או איך בני סלע הצליח לברוח היום.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה סביר, מי ירצה לעזור לאדם כזה? בעצם במחשבה שניה אנשים יעשו הכל בשביל מספיק כסף.

• תגובות 75
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סירוס כימי מדכא את החשק המיני אפילו עד כדי אימפוטנציה, אבל לא משנה הרגלים פסיכולוגיים. אם מישהו "מכור" למין, או מכור לאלימות בהקשר המיני, או משהו בסגנון, זה לא ישנה את ההרגלים הפסיכולוגיים האלה. באותו הקשר, אותו כדור מדכא לחלוטין, "מוציא את האוויר מהמפרשים" ולאנשים אין הרבה אינטרס לציית ולקחת אותו והביקורת על אדם, לוודא שייקח את זה, לא כזאת פשוטה - ובישראל היא תהיה פחות פשוטה.

הערה בצד:

אני בעד סירוס פיסי של אנסים "מובהקים". אני כותב מובהקים, כי יש מקרים בהם חברה התלוננה על מישהו, ויכול להיות שהסיטואציה היתה בעייתית וזה לא חד משמעי, ולא מגיע לבן אדם שיסרסו אותו על זה. אבל במקרה של מישהו שארב לבחורה ואנס אותה, ובטח ובטח במקרים אלימים במיוחד - סירוס באופן חד משמעי (לא שאני חושב שסירוס יעזור במקרים המאוד אלימים, היות והרבה פעמים ההנאה היא מהאלימות בעיקר, אבל לפחות זהו עונש מזעזע ומרתיע).

פורסם

הוא מזכיר לי את טי באג מ"נמלטים" (הפדופיל)

פורסם

יותר מדי "טעויות" היו שם

פורסם

זה דבר ראשון שחשבתי עליו!

פורסם

הנה עוד דבר שהישראלים מעתיקים מהאמריקנים, ממש נמלטים. עכשיו תופסים אותו עם התוכניות של הכלא על הגב ::)

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אולי הוא ראה פרק והושפע xD

פורסם

אם שוטר יתן לכם דוח תגידו לו : "אה זהו, תפסתם את בני סלע???"

פורסם

הא? מה הקשר?

פורסם

תנסה להבין.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אולי הוא ראה פרק והושפע xD

False

פורסם

אחותי חזרה היום מבית הספר ואמרה שאמא של חברה שלה התקשרה לחברה שלה ואמרה לה שהאנס (מר סלע) נמצא באיזור אשקלון והודיעו על כך בחדשות,

מישהו יכול לאשר?

פורסם

זה לא היה הוא.

פורסם

מלא אזרחים בפאניקה "רואים" אותו בכל מקום. יכול להיות שבכלל ברח לראשות? הלוואי. שיאנוס שם איזו פאטמה ואז הם יחתכו לו את הזין.

פורסם

היום עברתי באיזור בית ליד בבוקר בדיוק מתי שיצאה התרעה, מלא שוטרים בכל חור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים