עבור לתוכן

המשטרה היא בדיחה עצובה, או איך בני סלע הצליח לברוח היום.

Featured Replies

פורסם

אם כבר אין עונש מוות אז היה צרייך להשאיר אותו בבידוד לכל החיים בתא מטר על מטר. :pissed:

• תגובות 75
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא לא בבידוד.....

עם חברה שיודעים בדיוק מה הוא עשה היה לו יותר טוב..........

ואני גם מאמין שהסוהרים "יעלימו קצת עין"...

אם כבר סירוס...

פורסם

בני אדם הם פרימאטים, משמע בע"ח חברתיים שזקוקים לחברת אחד של השני כדי לשרוד וגם כדי להשאר בריאים נפשית. קח למשל חתול, שים אותו לבד, יהיה לו בסדר לגמרי. קח בנאדם שים אותו בכלוב כמה שבועות בבידוד מלא, הוא ינסה להתאבד.

פורסם

אני לא יודע מה איתך... ( :smile1: ) אבל אם יש מישהו שעלול לבקר אותי מאחורה אני מעדיף להיות לבד... :-X

בני אדם הם לא חתול. :P

פורסם

:pissed:

תדבר יפה על חתולים, שמעת אותי?

פורסם

בדיוק. בני אדם אינם חתולים ובדידות תעשה להם רע. שים בנאדם 2-3 בתא בידוד, הוא ימות גם שמישהו יזיין אותו בתחת - כי גם זה סוג של "תקשורת". אחרי עונש מוות, בידוד לכל החיים זה המאסר הכי גרוע שקיים בחוק במדינות מערביות.

פורסם

ועדיין עדיף לתת עונש מוות, גם אם לנאשם מגיע סבל לכל החיים. מ2 סיבות:

1. הכסף שיוציאו על ההוצאות המינימליות שמותרות לו(אוכל, בגדי אסיר חדשים פעם בשנה, מים למקלחת פעם בכמה ימים, נייר טואלט לחרבן) יכול לשמש למטרות הרבה יותר טובות מאשר להשאיר מישהו בחיים, גם אם הוא סובל וזה מגיע לו.

2. לא להסתכן בבריחה שלו.

פורסם

מה אתה רוצה? :screwy:

בדיוק. בני אדם אינם חתולים ובדידות תעשה להם רע. שים בנאדם 2-3 בתא בידוד, הוא ימות גם שמישהו יזיין אותו בתחת - כי גם זה סוג של "תקשורת". אחרי עונש מוות, בידוד לכל החיים זה המאסר הכי גרוע שקיים בחוק במדינות מערביות.

אני לא יודע... אני מכיר הרבה אנשים שבדידות לא ממש משפיע עליהם.. לעומת זאת הרחבת חור שלא כצורך יכולה לפגוע קשות באותו אדם...

טוב נו לא יודע... לא הייתי בבידוד ולא בדקו מה המצב אצלי שמה מאחור אבל ככה לפי ההגיון אני חושב שכל אדם שפוי היה מעדיף בידוד, אבל גם לא בדיוק מדובר באדם שפוי אז......

לא יודע...

ועדיין עדיף לתת עונש מוות, גם אם לנאשם מגיע סבל לכל החיים. מ2 סיבות:

1. הכסף שיוציאו על ההוצאות המינימליות שמותרות לו(אוכל, בגדי אסיר חדשים פעם בשנה, מים למקלחת פעם בכמה ימים, נייר טואלט לחרבן) יכול לשמש למטרות הרבה יותר טובות מאשר להשאיר מישהו בחיים, גם אם הוא סובל וזה מגיע לו.

2. לא להסתכן בבריחה שלו.

עונש מוות לא יהיה....

אחת הסיבות שיטענו שהוא לא שפוי ובלה בלה...

אם כבר אני הייתי דואג לסרסר נותן עונש מאסר וכך ביום שהוא יוצא לחופשי הייתי רגוע.

פורסם

מילא בני מינך, אבל עכשיו אתה "מחבב" גם חתולים?

זה בהסכמה מלאה של שני הצדדים? ממש צער בעלי חיים!

פורסם

הוא מהישוב שלי xD

פורסם

מי שבא ברוך הבא ;)

סתם, מעולם לא נגעתי בחתול. אולי חתולה סיאמית פה ושם, לא יותר...

עונש מוות לא יהיה....

אחת הסיבות שיטענו שהוא לא שפוי ובלה בלה...

אם כבר אני הייתי דואג לסרסר נותן עונש מאסר וכך ביום שהוא יוצא לחופשי הייתי רגוע.

מאסר, בידיעה שבסופו הנאשם יוצא לחופשי - לא גורם לקורבן להרגיש יותר טוב. עונש מוות - בדרך כלל כן.

מה לעשות, בני אדם הם נקמנים.

פורסם

אח אח המשטרה בארצנו איך יכל להיות ...

אני מכיר אותו שהיתי בן 9 ילדה שהיתה בכיתה שלי נאנסה חבר שלי היה זה ש"הציל אותה " הם נוסעים ביחד

בן אדם זבל שצריכים לכרות לו את האבר בלי הרדמה ולשים אותו בבידוד

פורסם

מה שאירוני פה, זה שבית המשפט הזה לא עובד ביום שישי

אסיר אמר להם שיש לו משפט ביום הזה והם פשוט האמינו.. :screwy:

פורסם

מישהו חשב על זה שהוא ברח כדי להתאבד? הרי חנינה הוא לא יקבל והוא ימות כבר בכלא חבל לבזבז את החיים ככה כמו זבל עדיף כבר למות.

והוא לא היה דתי? או לפחות חובש כיפה או משהו

פורסם

אתה מוכן לקחת את הסיכון? :kopfpatsch::pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים