עבור לתוכן

גם חיפה וגם הפועל תל אביב עלו שלב באופ"א

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני בימקום לאהוד קבוצה החלטתי לאהוד את יצחק שום :xyxthumbs:

ביזכותו הפועל ניצחה את פריז סן ז'רמן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3331920,00.html

היה מישחק מאוד התקפי של הפועל והגיע הזמן שקבוצות ישראליות יקחו סיכונים

בימקום לחפש תקו :xyxthumbs:

פורסם

בתור אוהד מכבי חיפה אני לא יכול שלא לפרגן להפועל ת"א, תוצאה מדהימה פשוט שתיזכר לעוד הרבה זמן, פשוט להסיר את הכובע בפני המאמן היחיד שלא משחק באופן פחדני והיחיד שלוקח סיכונים, כן ירבו.

בנוגע למכבי חיפה אי אפשר שלא להיות מרוצים, משחקים ממש טוב באירופה ומוכיחים שכאן בארץ כאשר האצטדיון מפוצץ בירוקים שואגים קשה מאוד לנצח אותם ובלומפילד מתפקד בתור מבצר ירוק כשצריך, כמעט ובטוח שהבטיחו את העלייה לשלב הבא, שיחקו אתמול חכם ותכליתי והשיגו נצחון מינימלי אך מתוק מתוק.

פורסם

אני אוהד מכבי ת"א ואני מאוד מפרגן להפועל דווקא.

מבחינתי כל קבוצה שמנצחת באירופה זה כבוד לנו כעם. כפי שאנחנו מתייחסים לפ.ס.ז כצרפתים - הם מתייחסים אלינו כישראלים. ובסופו של דבר, הנצחונות של הקבוצות משפרות את הדירוג שלנו באופ"א.

כל הכבוד להפועל ת"א ומכבי חיפה!

פורסם

מחזק את התגובה שמעלי.

בליגה יריבים מרים, באירופה כולנו ביחד.

פורסם

חבל שאין תמיכה תקשורתית\עיתונאית לענפי ספורט אחרים בארץ חוץ מכדורגל.

דבר ראשון, הכדורסל פה הרבה יותר טוב.

דבר שני, הטניס של ישראל אפילו עוד יותר טוב מהכדורסל! שחר פאר, האחים האלה ששכחתי את שמם שניצחו את הצמד הטוב בעולם, הם כמעט ולא זוכים לפרסום, אבל השחקנים הדבילים שלנו אפילו של מכבי נתניה מתפרסמים כאילו כבר זכו בגביע אופ"א.

חבל שהתרבות הישראלית צרת אופקים, והכל אשמת התקשורת הישראלית!

פורסם

היה משחק ממש טוב אתמול :)

כל הכבוד לקבוצות הישראליות!

רק מה אמרו על שום שהפסדנו בדרבי ומה היום.

יאללה הפועל, יאללה ישראל באירופה. ;D

וגם כל הכבוד למכבי חיפה!

פורסם

דבר שני, הטניס של ישראל אפילו עוד יותר טוב מהכדורסל! שחר פאר, האחים האלה ששכחתי את שמם שניצחו את הצמד הטוב בעולם, הם כמעט ולא זוכים לפרסום, אבל השחקנים הדבילים שלנו אפילו של מכבי נתניה מתפרסמים כאילו כבר זכו בגביע אופ"א.

אתה מדבר על אנדי רם ויוני ארליך. כשהם התחילו את טורניר המאסטרס הם היו מדורגים 7 בעולם (רק ה8 הראשונים מוזמנים לטורניר הזה). מעניין באיזה דירוג הם יסיימו :)

והכדורסל בארץ לא משהו מיוחד... רק מכבי תל אביב שגם ככה יש לך כיסוי תקשורתי מאוד גדול. ובטניס יש לנו רק את שחר פאר ואת הזוג הנ"ל. כנראה שמבחינת הכסף לא משתלם לפרסם אותם... וחבל.

פורסם

להזכירך, המאסטרס נגמר מזמן..

והם נשארו במקום השביעי עם ניצחון על המדורגים מס' אחד בעולם האחים בראיין ושני הפסדים =]

פורסם

לא מסכים.

עניין של העדפה של האנשים, לא של התקשורת.

התקשורת כן אשמה בעיסוק הרכילותי בכדורגל.

וכל הכבוד לחיפה וגם להפועל ת"א על התוצאה המדהימה בפאריז.

מה שכן, קטן הרג אותי עם הציטוט הבא: "התיאבון של מכבי חיפה עכשיו גדל", שיתחיל לשחק כדורגל ואחרי זה ידבר.

אחד הגרועים אתמול. עושה הגנה בכאילו, מאבד כדורים, לא משתלט עליהם, לא רץ לשטחים פתוחים ועושה יותר מידי עוונתות.

לעומתו, הלוואי עוד שחקנים כמו בוקולי בליגה שלנו, גם כשהוא לא משחק טוב התקפית, הוא נותן את כל מה שיש לו.

ובהזדמנות היחידה שהיתה לו להרים כדור הוא הראה לקייסי וחרזי איך שחקן כדורגל אמור להרים כדור לרחבה, אחרי אין ספור הרמות לאף אחד שהיו להם.

אני גם מאוד מקווה שנקבל קבוצה מהצ'מפיונס.

פורסם

הפועל ת"א לא עלתה לשלב הבא עדיין

פורסם

אין סיבה שלא יעלו, יש להם משחק קל יחסית בבית.

ואז יהיו לנו שתי נציגות ישראליות בשלב הבא.

הלוואי ככה כל שנה.

פורסם

הפועל ת"א עדיין לא עלתה

היא צריכה ניצחון כדי לעלות

פורסם

גם פ.ס.ז חשבה ככה על הפועל ת"א, אסור לזלזל. היא עשתה תיקו מול ראפיד בוקרשט בחוץ והפסידה בבית 1-0 לפאו'. הפועל ת"א עשתה תיקו ביתי מול ראפיד והפסידה בחוץ לפאו' 2-0, כמעט אותו הדבר.

וגם תיקו יכול בהחלט להעלות את הפועל לשלב הבא.

גם במידה שתפסיד הפועל ת"א עדיין יכולה בהחלט לעלות שלב, על חשבון ראפיד ופ.ס.ז. הייתי אומר ש-25% שהפועל תעלה גם אם היא תפסיד.

85% שהפועל בשלב הבא לדעתי, אבל היא עדיין לא עלתה.

ד"א, היום צריך שפאו' תנצח את ראפיד בוקרשט - ואז היא תהיה מחוץ למרוץ מבחינת הפועל ת"א, ואם מאלדה תנצח בבית את פ.ס.ז בהפרש של 2 שערים ומעלה אז 95% שהפועל בשלב הבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים