פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים אהלן. קיבלתי מחשב חדש.לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE.כרטיס מסך ATI X1950.עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי.מה לדעתכם מקור הבעיה?
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים אם אתה אומר שהתקנת את הדרייברים האחרונים ועדיין יש בעיההייתי חושב שזאת בעיה בכרטיס מסךואם אתה אומר שהוא חדש ויש עליו עדיין אחריות הייתי מגיע איתו למעבדה מאיפה שקניתליתר בטחון
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים אני אגיד לך כמה אפשרויות.כבל הvga לא מחובר כמו שצריך. תשחק איתו קצת.יש לך מסך crt ואת משתמש במתאם מ-vga ל-dvi יכול להיות שהוא פגום.יכול להיות שיש לך רמקול עם מגנט ליד המסך.
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים מחבר אז ככה:בקשר להודעה הראשונה-אני באמת מתכוון להגיע למעבדה במידה ולא אפתור זאת עד יום ראשון.בקשר להודעה השנייה- אני אכן משתמש במתאם (למרות שיש לי LCD), ניסיתי להחליף מתאם ולא עזר. ובקשר למגנט, לא נראה לי שיש קשר, מכיוון שהתצוגה היא בסדר בשימוש רגיל, הצבעים הופכים למעוותים אך ורק בשימוש בוידאו.אגב, שמנסים לשנות רזולוציות המסך מתחיל לזייף (כל מיני ריצודים מוזרים), כאילו הכרטיס מסך יכול לעבוד רק עם רזולציות נורא גבוהות.שניסיתי לשחק במשחקים כבדים, לא חוויתי בעיות מיוחדות.
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים מחבר איך אתה מגיע לקביעה שזו בעיה במסך אם אמרתי שלפני התקנת הדרייברים רואים וידאו מעולה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.