עבור לתוכן

לא יכל יותר! HELP "חצקונים"!

Featured Replies

פורסם

כן

אני פשוט לא מסתדר בלי זה אז לא נורא :smile1: אני סולח לעצמי

• תגובות 94
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Vitnir את מצטערת על זה שעשית אותו,ומה הוא מסמל?

פורסם

לא מצטערת, הוא לא מסמל כלום - זה 2 סנוניות וכתובת. אני פשוט צריכה לעבור עליו עוד פעם ולצבוע.

פורסם

כאחד שעבר טיפול רואקטון מזמן, אני דווקא ממליץ בחום. אל תזיינו תשכל זה פוגע בכבד, כי זה רק במקרים נדירים, וגם עושים בדיקות דם כדי לנטר את פעולות הכבד.

אני אומר לכם, אחרי חצי שנה של רואקיוטן אני אדם אחר( מבחינה חזותית).

:xyxthumbs:

פורסם

כאחד שעבר טיפול רואקטון מזמן, אני דווקא ממליץ בחום. אל תזיינו תשכל זה פוגע בכבד, כי זה רק במקרים נדירים, וגם עושים בדיקות דם כדי לנטר את פעולות הכבד.

אני אומר לכם, אחרי חצי שנה של רואקיוטן אני אדם אחר( מבחינה חזותית).

:xyxthumbs:

אני אחרי פחות מחצי שנה בלי רואקוטן בן אדם אחר מאותה בחינה, וזה בלי יובש, דימום מהאף, בדיקות דם, מה גם שרואקוטן עלול לגרום לעוד הרבה תופעות לוואי...

פורסם

רואקוטון לא גורם את כל התופעות לכולם לי למשל היה רק יובש וזה הגיוני אם אתה חושב שטיפולים לחצ'קונים בדר"כ כוללים ייבוש העור.

לא היה לי לא דימום מהאף ושום תופעת לוואי אחרת.

אז עושים בדיקת דם פעם בשבועיים שלושה . באמת מחיר קטן לשלם בשביל התענוג שהטיפול מעניק.

פורסם

רואקוטון לא גורם את כל התופעות לכולם לי למשל היה רק יובש וזה הגיוני אם אתה חושב שטיפולים לחצ'קונים בדר"כ כוללים ייבוש העור.

לא היה לי לא דימום מהאף ושום תופעת לוואי אחרת.

אז עושים בדיקת דם פעם בשבועיים שלושה . באמת מחיר קטן לשלם בשביל התענוג שהטיפול מעניק.

אז אתה הבן אדם היחיד ששמעתי עליו שהשתמש ברואקוטן ולא דימם מהאף

[מצד שני אני מכיר לא יותר מ4 אנשים שהשתמשו ברואקוטן]

פורסם

אין לי כח לקרוא את כל התרד אבל פותח התרד פשוט קח FLAMETHROWER ותשרוף תפנים

פורסם

זה משתנה מאחד לשני. בדרך כלל מדממים מהשפה(כפי שמדממים כשקר).

הרואקוטן יכול לגרום לחולשה בשרירים.

פורסם
  • מחבר

חבל להתווכח סתם... יש כאלה שיש להם השפעות קשות מהחומר ויש כאלה שרק יובש.....

פורסם

אני מדממת מהאף (לא דימום חזק, אבל נפתחים כמו פצעים והם לא מחלימים הרבה זמן) ומהשפתיים כשמתחלפות עונות גם ככה. מזל שלא לקחתי את הדבר הזה.

פורסם

זה משתנה מאחד לשני. בדרך כלל מדממים מהשפה(כפי שמדממים כשקר).

הרואקוטן יכול לגרום לחולשה בשרירים.

יש לי חבר שהתחיל לקחת את זה ובעקבות זאת קיבל פטור מספורט.

פעם אחת שיחקנו כדורגל[לפני זה הוא שיחק באופן לא חובבני כל כך בהפועל כפר סבא], תוך 5 דקות הוא קרע רצועה.

פורסם

תיראו, הריקוטין הזה איך שקוראים לזה הכדורים הללו יש אותם לחבר שלי הוא לוקח זה לא מה שרציתי להגיד,

מה שרציתי להגיד שכל אחד יש לו תופעות לוואי לחבר שלי שלוקח את זה השפתים שלו נפוחות ויבשות ויש לו פתור מספורט אסור לו להתקרב לשמש

כל אחד והתופעות לוואי שלוווווווווווווווווווווו

למי שהמצב ממש ממש ממש קשה אז מומלץ כדורים, מי שהמצב אצלו לא ממש קשה שיקנה מישחות מספאר פראם זהוא

פורסם

אני לא מבין למה לוקחים משהו (כדור הרואקוטן) שהורס את הגוף בשביל להעלים חצ'קונים?!

:kopfpatsch:

פורסם

אז תישאר איתם.

לא נראה לי שקריעת הרצועה קשורה לרואקוטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים