עבור לתוכן

לא יכל יותר! HELP "חצקונים"!

Featured Replies

פורסם

don't listen to the idiot that think hormonal issues can't נe resolved by external creams or by going to a cosmetician.

ניסית את זה בגלל שאתה מדבר? זה עובד טוב מאוד, בלי תופעות לוואי עברו לי החצ'קונים תוך 4 חודשים, וזה כשלא הייתי שם את החומרים שהיא אמרה לי לשים כל יום (נו... שכחתי, KILL ME)

ולחומר שמקלף את העור קוראים פילינג אם אני לא טועה P:

לחומר הספציפי שיש לי לפי מה שהבנתי קוראים A+D

לפי מה שהבנתי יש כאלה שאחרי שמשתמשים בהם לא מומלץ להיחשף לשמש

הA+D הזה דיי טוב, אחרי 4-5 פעמים שמרחתי על הפנים (כדאי להשאיר את זה לכמה שיותר זמן, יותר יעיל) הצלקות התבהרו ממש...

אומנם אחרי זה קצת שרפו לי הפנים לפעמים אבל זה לא כל כך כואב, פשוט הפסקתי לאיזה יומיים (ועכשיו אני מתכוון להמשיך)

אחרי מקלחת כדאי לשפשף את הפנים במגבת, שהעור שהתקלף יירד מהפנים

• תגובות 94
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם נשארו לך צלקות זה כנראה בגלל פוצצת את החצקונים שלך.

פורסם

זה רק מסקסס אותך חחח

פורסם

אם נשארו לך צלקות זה כנראה בגלל פוצצת את החצקונים שלך.

לא קרה לי שום דבר אחר שהיה עלול לעשות לי צלקות...

פורסם

ווינטיר , לקעקועים שמים בפנטן , ולא כל מיני תכשירים של ד"ר פישר .

משחה זה דבר אחד, אבל סבון - השתמשתי בכזה של דר' פישר. ידיד שלי גם השתמש בזה אבל אצלי כנראה זה לא מי יודע מה. לא מתה על החברה הזאת, אפילו שמפו שלהם אני לא קונה.

פורסם

איפה את מקעקעת ?

פורסם

בחזה

פורסם

לא איפה עלייך ... איפה הסטודיאו ?

פורסם

טרייבל, אבל נראה לי אלך לסיים אותו ב"קיפוד".

פורסם
  • מחבר

^^^^ איך הגעתם לזה?

ועל איזה אל-סבון את ממליצה?

פורסם

מה? לקעקועים? וואלה לא יודעת. לא נתקלתי בהרבה בע"ח מקועקעים חוץ ממני. יש המון סוגי אל-סבון, לכל סוגי העור. אני פשוט לא אוהבת את דר' פישר.

פורסם

יש לניוואה כמה דברים נחמדים , כנס לסופר פארם , למחלקת קוסמטיקה , ובקש מאחת הנציגות שם לעזור לך .

פורסם

פותח התר'ד ממליץ לך בחום ללכת לקוסמטיקאית לעשות טיפול פנים והיא תייעץ לך איך להילחם בזה בצורה הטובה ביותר.

צריך פשוט לעשות מה שהקוסמטיקאית המליצה לך בצורה קבועה. זה תהליך, לאט לאט זה יעלם לך.

אמא שלי קוסמטיקאית והיא עושה לי פעם פעמיים בשבוע טיפול פנים לטיפוח העור לא רק לחצ'קונים..

כשיש לי חצ'קונים לפני השינה אני משתמש במי פנים ואז בפודרה(מיבש את זה) ובבוקר אני מסתכל על המראה והעור נקי!

:)

בהתחלה כשאמא שלי אמרה לי לעשות את זה לא אהבתי בהתחלה(ליהיות אם פודרה חח) לא רציתי לנסות אבל כשניסיתי יום אחד הרגשתי את השינוי למחרת בבוקר!

תמיד יבוא מתי שהוא חצק'ון פה ושם פשוט צריך לטפל בזה בצורה נכונה ויעילה וזה יעלם לך.

אני שוב אומר קוסמטיקאית זה הטיפול הכי יעיל.

בהצלחה. ;)

פורסם

עם קצת משמעת עצמית וכוח רצון, אפשר לעשות שינוי בתזונה ולהוריד את זה בצורה דרסטית גם בלי רוקוטאן. אני כבר מאפריל כמעט ולא נוגע במוצרי חלב, מכיוון שאני יודע שזה גורם לי לחצ'קונים. אז כן, בניגוד למה שBDB אמר אני עוד לא 'מסודר הורמונלית', אבל אני חושב על מה שעשיתי עם עצמי בחצי שנה אחרונה- ואני יודע בדיעבד שאם הייתי לוקח רוקוטן הייתי בן אדם שונה ב-180 מעלות היום.

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

עם קצת משמעת עצמית וכוח רצון, אפשר לעשות שינוי בתזונה ולהוריד את זה בצורה דרסטית גם בלי רוקוטאן. אני כבר מאפריל כמעט ולא נוגע במוצרי חלב, מכיוון שאני יודע שזה גורם לי לחצ'קונים. אז כן, בניגוד למה שBDB אמר אני עוד לא 'מסודר הורמונלית', אבל אני חושב על מה שעשיתי עם עצמי בחצי שנה אחרונה- ואני יודע בדיעבד שאם הייתי לוקח רוקוטן הייתי בן אדם שונה ב-180 מעלות היום.

לשיקולך.

גם מוצרי חלב!!!! כי אני חיי על חלב אני אוכל לפחות פעם ביום גלידה+2מעדנים+שתי כוסות חלב.....

זה משפיעה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים