עבור לתוכן

לא יכל יותר! HELP "חצקונים"!

Featured Replies

פורסם

תאמין לי אני כבר מגיל 13 יש לי את הזבל הזה היום אני כבר בן 19 ולא ירד כלום.

מה לא ניסיתי, משחות ששמתי אותם וכל פעם שהייתי מתתעתש השפה הייתה נפתחת לי!!

שמתי סבונים, כל מיני משחות של נוטרג'ינה, הכלללל אבל ממש הכל הייתי אצל הרופא עור יותר מ5 פעמים!

היו לי משחות וסבונים ש"עבדו" איזה כמה שבועות ואז הכל חזר!!

לפני בערך חודש-חודשיים התחלתי לקחת ראקוטן, אני לוקח 5 כדורים ביום!!

והפנים שלי היום אפילו יותר גרוע, כל השפה שלי יבשה רצח, ואין אני פשוט לא יודע מה יש אבל זה לא עוזב אותי! :bash: :bash:

עזוב סיוט אני יודע על מה אני מדבר.

• תגובות 94
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראוקוטן לא עובד תוך יום אחד, לוקח לו כמה חודשים עד שרואים תוצאות. מישהי מהבסיס שלי קיבלה את זה מהצבא. הפנים שלה באמת נראו כמו פיצה עם כל התוספות אחרי שהיא החלה לקחת אבל עברו כשנה וקצת ועכשיו הכל בסדר.

פורסם

roaccutane עובד ועובד טוב כן בהתחלה זה מייאש ומעצבן אני יודע גם אני עברתי את זה אבל תמשיך לקחת !

גם לי בחודש חודשיים הראשונים היה המצב הרבה יותר גרוע מהרגיל וכן יש עור יבש אבל זה שווה את זה תוך 3-6 חודשים אתה תהיה עם פנים נקיות ולא יהיה לך יותר חצ'קונים בכלל. אני לקחתי roaccutane בגיל 16 ומאז שגמרתי את הטיפול עד היום (22) אין לי שום חצ'קון.

בגלל הרגישות לשמש ועור יבש שה roaccutane גורם יותר נח לעבור את הטיפול בחורף וזה בדיוק הזמן שאנחנו נמצאים כרגע אז אני בהחלט ממליץ לך להמשיך את הטיפול כדי שלא תצטרך לעשות אותו אחר כך בקיץ.

פורסם

ראוקוטן לא עובד תוך יום אחד, לוקח לו כמה חודשים עד שרואים תוצאות. מישהי מהבסיס שלי קיבלה את זה מהצבא. הפנים שלה באמת נראו כמו פיצה עם כל התוספות אחרי שהיא החלה לקחת אבל עברו כשנה וקצת ועכשיו הכל בסדר.

ברור שלא, ואני מבין שזה לוקח זמן אבל כנראה שציפיתי לזה יותר מידי לאחר התייאשות...

ויש לי שאלה אני עוד 9 ימים אמור להתגייס איך זה אם אני לוקח כדורים בזמן השירות ולשתות הרבה האם הצבא מתחשב, או משהו?

פורסם

תביא מהר איזה מכתב מהרופא. את מרשם לתרופה יספקו לך בזמן הצבא ואת התרופה תקבל ב-ח-י-נ-ם. בגלל שהתרופה יכולה לפגוע בפעילות של כליות גם ככה יכריחו אותך המפקדים לשתות מים עד שהדם שלך יהפוך לורוד.

פורסם

למי שלא יודע, האוראקוטאן גורם להרס הכבד ולדיכאונות!!!

אם מישהו מחפש פיתרון טבעי אז יש קליניקה בהרצלייה שנקראת אור לעור שמטפלת בשיטה יחודית שמבטיחה תוצאות ופנים חלקות תוך 10 טיפולים.

אני לא רוצה להישמע כמו פרסומת אבל לי זה עזר פלאים

מקווה שגם לכם, בהצלחה.

פורסם

השילוב הכי טוב זה:

OXCY נוזל ועל זה לשים OXCY משחה.

תאמין לי עם לא תוך שבוע כל הפנים שלך מתקלפות אני נותן לך את....לא יודע..תבחר..

פורסם

יש גם טיפול בלייזר, אבל לא הכל מתאים לכולם. טוב להתייעץ עם רופא קודם, אבל מה, יש גם רופאים שיש להם אינטרס למכור לך תרופה כזו או כזו. לי מעולם למשל לא היו פצעים כבדים - אחד פה, אחד שם, קצת חטטים ואם זאת הרופא עור שראיתי שכנע אותי להשתמש בראקוטן. הלכתי לעשות בדיקות דם וכבד-כליות ויצא שיש לי עודף בילירובין משמע שאסור לי לקחת את זה בכלל. מזל. אני חושבת שהרופא היה סתם חרטטן. למה הוא ממליץ לי על תרופה כל כך חזקה לאקנה חמורה כשכולה יש לי קצת חטטים?

פורסם
  • מחבר

סבתא שלי [שהיא חצי רופא] אמראה שהיא ראית בטלוזיה שיטה של חנקן הוא לחץ אוויר משהו כזה... מישהו יודע על מה אני מדבר? זה טוב?

פורסם

תיראה כדי לך ליקנות את הסבון כתום כזה שבלונה זה מייבש לך את הפנים ואז אין לך שומונים בפנים גם אם יוצא לך חצקון תוך יום יומים הם נעלם

פורסם

קח ראקוטן וזהו , רק תבדוק שאתה מספיק תקין כדי לקחת אותם . לי אחרי קצת יותר מחצי שנה , עברו 95 אחוז מכל הדברים האלה , אבל זאת הייתה חתיכת חצי שנה נוראית ...

ווינטיר , לקעקועים שמים בפנטן , ולא כל מיני תכשירים של ד"ר פישר .

פורסם

לך לקוסמטיקאית, תוך חודשים נעלם לך הכל/הרב (אלא אם כן היא לא ממש טובה =/ )

תנסה לשיג Aknemycin Plus (אני ממליץ על תמיסה) זה מין חומר שאתה מורח על הפנים... לפי מה שכתוב על הדף של זה זה טיפול אניביוטי לפנים...

תשטוף פנים פעמיים או 3 ביום, זה טוב להזיע אבל חייבים לשטוף פנים כמה שיותר מהר אחרי שמזיעים

ובכלל ספורט זה טוב... ממריץ את זרימת הדם

אל תאכל דברים מטוגנים ומתוקים

ד"א לחץ גורם לחצ'קונים...

וחפש מידע על "טיפול באור כחול" לפי מה שהבנתי זה אור מיוחד שהורג את החיידקים (או שפשוט תהיה בשמש מספיק, זה גם טוב)

זה מה שלמדתי מהקוסמטיקאית^^

עכשיו כל מה שנשאר לי זה צלקות, אז יש לי איזה חומר שמקלף את העור, תוך שבוע אף אחד לא ייראה את הצלקות :smile1:

אל תיקח רואקוטן! זה גורם ליובש, דימום מהאף (בגלל היובש), בעיות בכבד/כליות או מה שזה לא יהיה שכבר כתבו ושמעתי על עוד הרבה תופעות לוואי אפשריות

הרופאת עור המליצה לי על רואקוטן, מזל שלא הסכמתי

פורסם

[ltr]don't listen to idiots that think hormonal issues can be resolved by external creams or by going to a cosmetician. yea roaccutane has sides effect, mostly dryness, in some cases it can cause desperation and might cause liver problems (rare). keep in mind that because of those sides effects you have to take blood test every once in a while (I think I did 3 during 7 months), but it's worth it after 6-8 months (for really bad cases) it's 100% gone, it never returns and it doesn't leave any scares. [/ltr]

פורסם

גם אני השתמשתי ברואקוטן וזה עזר לי. תלך לרופא עור והוא ימליץ לך מה לעשות.

פורסם

גם לי נשארו צלקות ואדמומיות מאז הטיפול ברואקיוטון שעברתי לפני כחצי שנה. אומנם היתי מקרה קצת קשה, כי עד גיל 18 היו לי חצקונים, ורק בגיל 19 הם עברו...ועכשיו אני תקוע עם הצלקות.

אודה לבן אדם שסיפר על החומר שמעלים צלקות, מה השם שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים