עבור לתוכן

לא יכל יותר! HELP "חצקונים"!

Featured Replies

פורסם

לא יודעת. מכר אחד שלי, איך התחיל לקחת את זה התחיל להתנהג כמו נקבה במחזור. :nixweiss:

אפרופו סבון... להגזים עם סבון זה לא טוב, זה סתם מייבש את העור ומגרה אותו להפריש עוד שומן שיעשה עוד ועוד פצעים וחטטים. לפוצץ זה לא תמיד רע, אם עושים את זה נכון אז זה יוריד את הלחץ והנפיחות תרד מהר יותר ויכאב פחות והוא יחלים מהר יותר. אבל אם עושים את זה לא נכון ועם ידיים מלוכלכות אתם מזמינים דלקת רצינית יותר וצלקות. אפשר ללכת לקוסמטיקאית פעם בכמה חודשים, לפחות לפתוח נקבוביות ולהוציא שחורים. משהו שממש עזר לי (עברתי לתרופות סבתא וטוב לי):

מערבבים יוגורט לבן (ללא סוכר וטעמים) עם מלפפון מגורר, שום כתוש (כן, זה ישרוף טיפה) ושמים על הפרצוף. השום מחטא ומייבש, המלפפון מקרר ומרגיע את העור והיוגורט שומר על לחות ומרקם נעים. :xyxthumbs:

• תגובות 94
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב אנשים תודה רבה! באמת נתתם לי הרבה עצות [נכווה שהם טובות :smile1:]

אני ישתוף את הפנים 3 פעמיים ביום בלי הרבה סבון, לנגב טוב טוב, בלילה אני ישים משכה שמיבשת את הפצעים...

לא להיות הרבה בשמש, שוקלד/שמן.. לא לגעת. ירקות פרות כמה שיותר...

אני יעבוד ככה חודש+- נראה אם המצב לא ישתפר אז נקח כודרים....

בכל מקרה נראה זה היה מקור הבעיה :

כן.

ובקשר לחצקונים אני מדבר איתך בשיא הרצינות תשתדל לאונן כמה שפחות אתה תראה הם ירדו לך.

:P

Vitnir דבר אחד לא הבנתי, לא להגזים עם הסבון במובן של כמות, או במובן של מספר פעמיים?

פורסם

לך לקוסמטיקאית שתעשה לך טיפול פנים.

היא תמכור לך משחות ותאמר לך באיזו תדירות להשתמש בהם.

אני אומר את זה מנסיון, אמא שלי קוסמטיקאית.

פעם אחת היא עשתה לי טיפול פנים ואז היא נתנה לי סבון פנים ואמרה לי לשטוף את הפנים בוקר ולילה, גם שמים משחה לייבוש הפצעים.

למה אף אחד לא מקשיב לי?! :pissed:

אמא שלי קוסמטיקאית! היא יודעת איך לטפל בדברים האלו.

תלך לקוסמטיקאית לטיפול, היא תנקה לך את הפצעים (קצת יכאב).

אחר כך אם היא מוכרת אז תקנה ממנה סבון ודברים לפנים (היא תגיד לך מה אתה צריך).

אמא שלי נתנה לי סבון לשטוף את הפנים ולשפשף יום ולילה ופעם בשבוע לשים עוד סבון כזה (שכחתי את השם) ומשחה מיוחדת.

הפרצוף שלי נקי! :smile1:

פורסם

Vitnir דבר אחד לא הבנתי, לא להגזים עם הסבון במובן של כמות, או במובן של מספר פעמיים?

אל תשתמש בסבון, תשתמש באל-סבון או יותר טוב, תרחיץ בצורת ג'ל שמותאם לעור שלך. לך לסופר-פארם. אהבה (ים המלח) ו-Neutrogena וגם קרליין עושים אחלה סדרות לטיפול בפצעים הכוללות גם סבונים.

פורסם

יש איזה סבון, (אני משתמש בו) הוא סבון ג'לי קשיח שכזה כתום-חום והוא נועד לפצעים, הוא מומלץ ע"י אורטודנתים (טעיתי בניסוח? ), את השם של הסבון אני אברר מחר ;)

פורסם
הוא מומלץ ע"י אורטודנתים (טעיתי בניסוח? )

לא אם הסבון מיועד לנקיון השיניים :lol:

פורסם

אורטודונט - רופא של אסטטיקת הפה. זה ששם לכם פלטה ליישור.

דרמטולוג - רופא עור.

יש כל מיני, יכול להיות סבון גליצרין שקוף כזה כמו שאמרת, יכול להיות לבן כזה גוש (מינרלים), יכול להיות שחור (מבוץ של ים המלח). אפרופו ים המלח, סע, תתפנן שם על הבוץ, יש שם גם ליד עין גדי מעיינות גופרית. מסריח כזה כמו פלוץ של ביצה קשה אבל זה גם טוב לעור.

פורסם

לא אם הסבון מיועד לנקיון השיניים :lol:

:lol:

אורטודונט - רופא של אסטטיקת הפה. זה ששם לכם פלטה ליישור.

דרמטולוג - רופא עור.

אכן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

^^^ כן בקטנה אני יסע פעם בחודש 8 שעות (><) כדי לשבת חצי שעה בתוך בוץLOL

ודווקא יש לי אל סבון-דרמקס "אל סבון אנטיבקטריאלי ( :-X) בתחליב. לטיפול בדלקות עור כגון פצעי בגרות אקזמה ודלקת חיתולים... של ד"ר פישור(זה בדוק)

נראה לי טוב רק מה זה די מסריח... (לא נורא בטנההאא(שמת לב שאהבץי את המילה) (שמתם לב שאני אוהב ()) (סליחה על שגיאות כתיב....(אני קצת דיסלקט))).......................

Vitnir- תודה אחותי! את אחות או משהו?

(Dr. Evil - גם לך גברTNX) (יו איזה מעצבן האדשות האלה! אין אחת רואים אין אחת אני איוור!)(חחחחחחחחחח רשמתי איור לא?)(נראה לי אני צריך ללכת לישום לא יודע מה יש לי??( רציני אני צריך לקחת את עצמי ביידים!) (בה לי 88GTX(גם GTS יתקבל בברגה (ברכה השכנה (מה שממשיך לקראוה אתזה קנראה גם צריך ללכת לישון למה כבר לי אין כח לשמוע את השטויות שלי... (איזה בעס אני צריך לסדר תבית לאמא שלי יש יוממולדת (מזל טוב לא ) אז אני צריך לדסר את הבית (הם יצאו לפאב (עם חברים(לרוזנקי מי שמקיר מקום חמוד) איזה קטע גם חבר טוב שלי עשה שם ) ( בקיצור אין לי כח ) אתם יודעים מה מוזר אני נוראה אוהב )( אבל אם יש )( של מישהו אחר אז אני לא ממש מתיחב לזה...??) (אתם יודעים שאני יכל להמשיך ככה) (יא בוא נשבור שיא עולם! עודעה ספאם הכי אוכה בעולם!)(מנהלים אל תתנו לי באן למה זה סתם למעל ה^^ רשום הדבר האמיתי אז זה לא ספאם) (אה סתם לב ספאם=סתאם) (איזה קטע אה?!!) (ואי איזה מפגר אני אחי הקטן עוד לא הלך לישון אבל הוא רוצה שוקו!חם איך אני יעשה לו שוקו חם אני לא מדליק אש בשבת?!) (אני זוכר שפעם היה מישהו שחימם נס כפה במיקרו ואז שהוא הוציא את הכוס(עם הנס קפה) הוא ניהיה איוור) זה נכון ?(חחח שוב רשמתי איור~!!!!)( אין רושים איוור?-איבר)(נסיים להיום את התגובה הזאת הלכתי להוריד את העדשות) איזה בעשה יש לי משכפים ב900 שקל אבל אחרי חצי שנה אני לא משתמש בהם...(בכלל העדשות) (רציני עדשות זאת המצעה משהו טוב!)(זה ממש מדהים שאני חושב על זה....)......................................

פורסם

היא וטרינרית אם אני לא טועה,

אז אפשר להגיד שאתה כלב לא? ;D

היום אני יותר מדי ... יותר מדי..

טוב אנשים, אני משנה ת'שיר ל the evil that men do של איירון כמובן 8)

פורסם

אני אחות וטרינרית (במקצוע, עכשיו אני בכלל ברמנית בטרמינל 3) וגם אני הייתי בגיל ההתבגרות לא כל כך מזמן.

אני לא ממש אוהבת את דר' פישר. לא עושה לי את זה. מרכך שלהם אני לא אקנה, בטח לא סבון רפואי. ניסיתי סבון כזה שלהם לטפל בקעקוע. התחרע לגמרי.

פורסם
  • מחבר

תאמת היה לי משהו אני כמעט בטוח שהוא היה משהו טוב אבל הוא עלה 30 שקל והאו היה ממש/ ממש קטן וגם אני וגם אחותי היינו צריך ככה שבחצי חודש היינו גומרים אתזה והDP עולה 40 אבל הוא פי 3 חומר...............

נראה אולי נסחות מאמא עוד כסף על זה

רציני כמה כסף הוצאתי על זה! יש לי איזה 4 משכות מגבונים סבונים............ לפחות 200 שקל... חבל...חבל.... וזה עוד לא עבר! מלא כחו 300 שקל אין כלום! אבל דיי 400 שקל שלימתי וזה רק המשיך!!!!

פורסם

רופא עור >>> בדיקות דם.

פורסם

[ltr]all those pastes, creams and jells are utter bullshit designed only to take money from desperate people. there's only one worth while solution and it's roaccutane, it got tons of side effects, nothing too serious, but it works.[/ltr]

פורסם

[ltr]all those pastes, creams and jells are utter bullshit designed only to take money from desperate people. there's only one worth while solution and it's roaccutane, it got tons of side effects, nothing too serious, but it works.[/ltr]

איך תמיד יש לך משהו חכם להגיד פשוט מדהים :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים