עבור לתוכן

לא יכל יותר! HELP "חצקונים"!

Featured Replies

פורסם

חשבתי שצריך לשטוף את הפנים כמה שפחות?

לא זה שטויות מה זה קשור בכלל
  • תגובות 94
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באפריל השנה לקחתי לחודש אחד כדורי מינוציקלין, ומאז אני משתמש במשחה בשם זינדקלין. זה+ תזונה נכונה העלים לי את החצ'קונים כמעט לגמרי. בספטמבר הייתי בטיפול פנים אצל קוסמטיקאית שהוציאה עוד דברים מגניבים מהעור, ככה שהכמות ממש מזערית עכשיו.

אגב, תקפיד להתגלח.

פורסם

באפריל השנה לקחתי לחודש אחד כדורי מינוציקלין, ומאז אני משתמש במשחה בשם זינדקלין. זה+ תזונה נכונה העלים לי את החצ'קונים כמעט לגמרי. בספטמבר הייתי בטיפול פנים אצל קוסמטיקאית שהוציאה עוד דברים מגניבים מהעור, ככה שהכמות ממש מזערית עכשיו.

אגב, תקפיד להתגלח.

כן , הגילוח מוציא לך את התאי עור המתים...

אם יש מה להתגלח , תתגלח , אבל לא יותר מדי , פעם בשבוע.

פורסם
  • מחבר

???? באמת?

אני חשבתי שצריך כמה שפחות להתגלך כי זה מפריעה לחצו' וצריך לשים AFTERSHAP(כה רושמים?) ואז אתה לא יכל לשים משכה.....

טוב לדעת... :xyxthumbs:

פורסם

למען האמת גם אני סובל מזה ויש לי דיי הרבה על הפנים..

אני חשבתי ללכת לקוסמטיקאית, אבל לפני הבר מצוה עשיתי אצלה פעמיים וזה כככככככככככלללללללללל כךךךךךךךך כואבבבבבב זה כאילו היא פשוט קמה בבוקר והחליטה שהיא מפוצצת לך את הפנים [תרתי משמע]..

איפה הרופאה הזאת נמצאת?

פורסם

למען האמת גם אני סובל מזה ויש לי דיי הרבה על הפנים..

אני חשבתי ללכת לקוסמטיקאית, אבל לפני הבר מצוה עשיתי אצלה פעמיים וזה כככככככככככלללללללללל כךךךךךךךך כואבבבבבב זה כאילו היא פשוט קמה בבוקר והחליטה שהיא מפוצצת לך את הפנים [תרתי משמע]..

איפה הרופאה הזאת נמצאת?

בחולון...אמרתי

פורסם
  • מחבר

תגידו אנשים ROCHAS]MAN זה AFTERSHAF נכון?

פורסם

כן.

ובקשר לחצקונים אני מדבר איתך בשיא הרצינות תשתדל לאונן כמה שפחות אתה תראה הם ירדו לך.

פורסם

רופא עור...? :)

אכן כך. יש המון סיבות לחצ'קונים, בעיקר הורמונים שגורמים לפעילות של בלוטות העור לצאת משליטה. הכדורים שעליהם דיברו, נקראים ראקוטן. לפני שלוקחים אותם, חייבים במרשם, בדיקות דם ובדיקת תפקוד כליות וכבד באולטרסאונד\ממוגרפיה. בזמן לקיחת התרופה אסור להשתמש באלכוהול ובנוסף, תופעות לוואי - ייבוש גמור של כל הריריות (יובש בפה, באף, שפתיים וגם למטה אצל בנות). תופעות לוואי נוספות הן דכאון כבד ויש כאלו שכשהם מתחילים לקחת את זה, הם אוטומטית מצמיחים ואגינה (כמו מכר אחד שלי, אני לא יכולה להיות לידו מאז שהוא התחיל לקחת).

פורסם

כן.

ובקשר לחצקונים אני מדבר איתך בשיא הרצינות תשתדל לאונן כמה שפחות אתה תראה הם ירדו לך.

:smile1:

פורסם

אכן כך. יש המון סיבות לחצ'קונים, בעיקר הורמונים שגורמים לפעילות של בלוטות העור לצאת משליטה. הכדורים שעליהם דיברו, נקראים ראקוטן. לפני שלוקחים אותם, חייבים במרשם, בדיקות דם ובדיקת תפקוד כליות וכבד באולטרסאונד\ממוגרפיה. בזמן לקיחת התרופה אסור להשתמש באלכוהול ובנוסף, תופעות לוואי - ייבוש גמור של כל הריריות (יובש בפה, באף, שפתיים וגם למטה אצל בנות). תופעות לוואי נוספות הן דכאון כבד ויש כאלו שכשהם מתחילים לקחת את זה, הם אוטומטית מצמיחים ואגינה (כמו מכר אחד שלי, אני לא יכולה להיות לידו מאז שהוא התחיל לקחת).

רשמת בדיוק מה שרשום בהוראות אזהרה ושימוש על האריזה חחח.

כדורים מאוד מומלצים, קצת יקרים אבל זה שווה את זה.

עוד כמה דברים שמאוד כדאי לעשות ולא לעשות. לא לגוע בגרעינים ! לא להיות בשמש עם פנים חשוופת ! לא לגוע בפצעים (לפוצץ, לקלף) ! מתי שאפשר ואני מדבר על כל פעם שאתם בשירותים תשטפו את הפנים עם סבון אבל לא רק להרטיב אותם אלא ממש לשפשף (את הפנים :lol: ) ! כמו כן לא מומלץ לאכול שוקולד למרות שזה ממש קשה. ארוחות מטוגנות עם הרבה שמן להפחית. יותר אוכל עשבי וכאלה למרות שאני נגד. לא לתת לאף אחד שאתם לא יודעים איפה היו הידיים שלו לגוע לכם בפנים. וכל מה שנראה לכם הגיוני שעושה פצעים.

פורסם

אני כבר בכיתה י"א ההורמונים של מיתגברים לאט יש לי ZIPIM אבל קצת בככל מיקרה אני מישתמש בסבון כתום כזה שמייבש את הפנים מומלץ הפחית לי בכמות משמעותית אבל עכשיו אני סובל כולי מגרד ואני לא מיתגרד ביגלל היובש באוויר לא לגעת בפנים שאתה מול המחשב ביגלל שהמיקלדת פשוט מלאה בחיידקים...

בהצלחה על תיתן לזה ללהכניס אותך לבאסה :xyxthumbs:

פורסם

אני לקחתי רואקוטן פעם לפני איזו שנה ומאז אין חצ'קונים חוץ מבזמנים שאני לחוץ כמו במתקופות מבחנים או לפני טסטים (שתודה לאל עברתי).

בכל מקרה, הכדורים האלה רצחניים ותודה לאל שאני הייתי צריך רק איזה חודשיים-שלוש עד שהכל עבר לי. יש אנשים שצריכים חצי שנה עד שזה מתחיל להוריד להם חצ'קונים מהפרצוף. אבל תקח בחשבון שעד שהם מתחילים לעבוד השלב הראשון זה החמרה במצב החצ'קונים, יהיו לך יותר והם יהיו גם מגעילים כאלה עד שהם יתחילו לעבוד. בכל מקרה, אני כל כך התעצבנתי מהכדורים האלה שאני הפסקתי להשתמש בהם בעצמי ולא חיכיתי שכל החצי שנה תעבור, אז רק שתבין כמה שהם דופקים לך את הגוף לגמרי.

פורסם

אל תנקה את כל הפנים :nono:

אתה צריך איזה משחה מייבשת

שתשים נקודתית על הפצע

ד"א תן חיוך הכל לטובה :hi:

פורסם

WTF?@!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים