פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים ההורים שלי הביאו את הסרט אבל לא יצא להם לראות...בקיצור שווה לראות תסרט? אני לא מחפש עכשיו סרט על רמה, סתם סרט פעולה נחמד...
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים השם ישמור לאן הגענו.לבן אדם יש סרט בבית אז הוא הולך לפורום כדי לשאול אנשים שהוא לא מכיר אם לראות אותו או לא עכשיו. :-\ אוי...לפני שאתה מכין את הפוקפורן תשאל גם כמה זמן במיקרו?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מה אתה מטורף? 3.5 דקות? 2 דקות וזה גם יותר מידי ;D [טוב תלוי איזה מיקרו גם]...
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים השם ישמור לאן הגענו.לבן אדם יש סרט בבית אז הוא הולך לפורום כדי לשאול אנשים שהוא לא מכיר אם לראות אותו או לא עכשיו. :-\ אוי...לפני שאתה מכין את הפוקפורן תשאל גם כמה זמן במיקרו?חחחחח הרגת אותי...חברה השתנתי הרגע ואני לא יודע אם ללחוץ על הידית שמורידה לגמרי את המים או את הידית של החצי...תעזרו לי....הבית מתחיל להסריח....
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים חחחחח הרגת אותי...חברה השתנתי הרגע ואני לא יודע אם ללחוץ על הידית שמורידה לגמרי את המים או את הידית של החצי...תעזרו לי....הבית מתחיל להסריח....חחחחח הרגת אותי...חברה השתנתי הרגע ואני לא יודע אם ללחוץ על הידית שמורידה לגמרי את המים או את הידית של החצי...תעזרו לי....הבית מתחיל להסריח....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.