פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים שלום היום גנבו לי את הV3X היקר שלי מה אני יכול לעשות? התקשרתי לאורנג' וחסמתי אותו ואמא שלי הגישה תלונה במשטרה.רציתי לדעת אם אפשר לאתר אותו איכשהו כי הוא ממש חשוב לי וחסכתי בשבילו הרבה זמן.אם למישהו יש איזה דרך שאני יוכל לאתר אותו אני אשמח מאוד.תודה רבה :-[
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים תלונה במשטרה..?...זה לא הכי יעזור....בעיקרון אין לך הרבה מה לעשות...(אם היה לך ביטוח זה רק לשלם השתתפות עצמית ולהביא מכשיר חדש)..אם לא לקנות חדש..תנסה להתקשר ולראות אם מישהו מצא אותו ו"יש על מה לדבר"..
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים תפעיל תביעת ביטוח...הם לא יאתרו לך אותו כי אין לו חשיבות כזאת גדולה בשביל להפעיל מיכשור כזה...אם היה לפלאפון איזהשהיא חשיבות משפטית אז היו מאתרים לך אותו..
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אין הרבה מה לעשות, גם אם הספק חוסם IMEI, נצרב IMEI חדש לפלאפון והולך ליד שניה... ככה עסקי הגנובים מתנהל. לאתר? פשוט תשכח מזה. אני רק מקווה בשבילך שעשית ביטוח :.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר עשיתי אבל עדיין עולה 400 ומשהו שקל השתתפות עצמית.. אוף.. לפחות ישאר לי אותו מספר אם גנבו לי את הסים?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר אתם לא מאמינים!! איימתי על הילד הזה וכעבור חצי שעה מישהו התקשר אמר בקול מוזר הפלאפון בתיבת דואר וניתקוהלכתי לתיבת דואר והוא היה שם!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.