עבור לתוכן

עזרה..המחשב לא נדלק =\

Featured Replies

פורסם

תראו

יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז

במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ?

*בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה *

והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה.

מה זה יכול להיות ?

ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה?

תודה מראש.

פורסם

תראו

יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז

במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ?

*בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה *

והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה.

מה זה יכול להיות ?

ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה?

תודה מראש.

אם הבנתי אותך נכון אז את ה"קומבינה" שלך אפשר לעשות שפשוט תשיג עוד כבל חשמל ותחבר אותו למסך (או לכבל היוצא מהמסך, זכר לנקבה).

עכשיו פרה פרה,

בקשר לספק, יכול להיות שהוא פשוט דפוק. ובד"כ, שהארדיסק מתחיל לטקטק זה לא מבשר על טוב :silly:... תנסה לשים אותו במחשב אחר ולבדוק בביוס מה פרטי הS.M.A.R.T אומרים. האם הכונן "Healthy" או לא.

פורסם
  • מחבר

סבבה...אני ינסה , תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים