פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים האם ניתן לעשות שיעורי נהיגה מעשיים ללא תאוריה? שמעתי בעבר שכן... מדיי כמה זמן חייבים לחדש את הרשיון? נגיד שאדם סיים הכל וקיבל את הרשיון, אבל לא יצא לו לנהוג כמה חודשים טובים. ועברה כבר תקופת המלווה [כמה זמן זה כעת?] אז לא בעיות בחידוש? כי אחרי הכל, הבן אדם לא נהג בכלל חודשים... היה מקרה דומה בטלווזיה שאנשים לא נוהגים בתקופת המלווה.
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים אני עשיתי 12 שיעורים ליפני שעשיתי תאוריה.לא יודע.המלווה הוא 3 חודשים ואסור לך להסיע יותר משני נוסעים עד גיל 21.הממממ......, הממשלה לא בודקת מתי אתה נוהג איפה כמה ולמה.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר אממ אז אולי אתחיל ללמוד מעשי יחסוך תכאב ראש של הלמידה [ידחה יותר נכון...] עניין המלווה הזה מעצבן אני רואה...
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים סתם שאלה אני בן 21 ועומד לסיים עוד מעט טסט החוק של המלווה חל עלי או שהוא אוטומטית מתבטל בגלל הגיל ??
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים תשמע לדחות תאוריה זה לא מתאים לכל בן אדם..יש אנשים שבאמת יקבוע גבול מסוים ויגידו אחרי שיעור 5 אני לומד לתאוריה ויגשו באמת..ויש את אלה שידחו את זה כל החיים..למשל 2 חברים שלי התחילו ללמוג נהיגה לפני חודש וחצי בערך שתיהם אמרו לי שהם עד שיעור 5 עושים תאוריה היום שתיהם בשיעור 12 ומתעקבים בגלל התאוריה...קיצר תעשה תאוריה ורק אחרי זה תתחיל ללמוד נהיגה
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים לדעתי אתם סתם מנפחים את העניין של התאוריה. אם יש לו אפשרות להתחיל ללמוד נהיגה עכשיו למה שלא יתחיל. פשוט לוקחים יום יומיים לומדים מהספר וניגשים לבחינה, חוץ מזה המורה נהיגה גם מסביר את רוב השלטים והכללים תוך כדי נהיגה כך שיהיה לו יותר קל לעשות את מבחן.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אני ממליץ להתחיל את המעשי לפני התאוריההרבה יותר קל להבין את החומר אחרי שרואים את הדברים במעשי. אני ניגשתי לתאוריה בשיעור 20 או משהו כזה
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אני יודע שכולם עושים את זה, אבל רק שתהיו מודעים לעובדות - אני דיי בטוח שזה לא חוקי.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אני יודע שכולם עושים את זה, אבל רק שתהיו מודעים לעובדות - אני דיי בטוח שזה לא חוקי.האמת שזה כן,מה שלא חוקי זה ללמוד נהיגה וכו' ללא הטופס הירוק שמאשר את זה שאתה כשיר רפואית.-ג'ו
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר בטופס בקשת הרשיון כתוב במפורש ובצבע בולט ואדם כך:"ידוע לי כי אהיה ראשי להיבחן וללמוד נהיגה רק לאחר קבלת אישור רפואי מרשות הרישוי"אמממממ....בגלל הסעיף הזה נראה לי שאפשר לסיים ללמוד נהיגה מעשית ולאחר מכן לעשות תאוריה
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים זה באמת לא חוקי, אפשר להתחיל ללמוד רק אחרי תיאורה (באופן חוקי, בפועל זה לא קורה)
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר אני שמעתי כמה אנשים שעשו מעשי ואחרי זה עיוניי... תאמת נראה לי שעדיף לעשות עיוני ואחרי זה מעשי להיפטר מהעול של טקסטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.