עבור לתוכן

אפשר לזרוק את הציונות לפח

Featured Replies

פורסם

האמת גם אני יושב על הגדר בקטע... מישהו מרוצה מאולמרט? מביבי? ברק? שרון אולי עשה קצת משהו (סוף סוף הוא הבין) ובמלחמת לבנון השניה אני מניח שהוא היה עושה הרבה יותר, אם לא מוציא אותנו מנצחים ברורים, עם הרבה פחות הרוגים, אבל הוא היה מושחת עד היסוד. למה פרץ או וילנאי שעבדתי בשבילו בבחירות האחרונות עושים משהו? מאד קיויתי שפרץ יתגלה כיותר מאשר פוץ עם כח אבל התבדתי :bash: . אני לא בעד לבחור פושע פוטנציאלי (לא יודע את כל העובדות על גאידאמק - רק ניזון משמועות) אבל מצד שני צריך איזו טלטלה במדינה הזו... אולי גאידאמק יביא אותה? אולי באמת איכפת לו ורק הציניות שלנו מונעת מאיתנו לראות את זה? לא ממש יודע אבל שום אלטרנטיבה אחרת לא קורצת, ואני גם לא רואה איזה מנהיג גדול מעבר לפינה, ולא ביבי הוא לא אופציה לקדנציה שניה, נבלה מושחת ושקרן עם יכולת רטוריקה טובה וזהו.

בנוגע ללזרוק את הציונות לפח... עכשיו נזכרת? כשרק הגעתי לקריה לפני הרבה מאד זמן נדהמתי לגלות ש99% מהקצינים/נגדים מחכים לצ'ק בסוף החודש ובגלל זה הם שם, מקום בטוח, רחוק מהעולם הרע והקשה שבחוץ. שלא לדבר על כמות אדירה של קומבינות (עבדתי במחלקת רכב לבן), פשוט הייתי בהלם! אז אם אתה חושב שרק עכשיו הציונות הלכה לפח מצטער להגיד לך, אבל התעוררת באיחור גדול. בקיצר העתיד כרגע נראה מאד לא וורוד אבל אני אופטימי, מי יודע אולי בסוף יעלה לראשות הממשלה מישהו ראוי שיעשה סדר במדינה .... או מאידך אולי כולנו נישרף בשניה אחת של חום אדיר וזה יהיה הקץ לכל הדאגות (איזה פסימיות הא? :smile1: ) ....

פורסם
מויקיפדיה

ארקדי גאידמק (רוסית: Аркадий Гайдамак), או בשמו הישראלי אריה בר-לב (נולד ב-8 באפריל 1952), מיליארדר יהודי ממוצא רוסי. התפרסם באירופה בעקבות הימלטותו משלטונות החוק הצרפתי בעקבות חשד לסחר לא חוקי בנשק לרודנים באפריקה, ובישראל ידוע בעקבות פרשיות הלבנת הון ו "עיר האוהלים" שהקים בחוף ניצנים בזמן מלחמת לבנון השנייה. גאידמק עלה לישראל לראשונה בשנות ה-70 ומחזיק באזרחות כפולה - ישראלית וצרפתית, וכן בדרכונים דיפלומטיים של קנדה ואנגולה. בספטמבר 2005, ערב שנת תשס"ו, הוערך הונו של גאידמק על ידי עיתון מעריב בקרוב לארבעה מיליארד דולר.

עיסוקים קודמים

לדבריו של גאידמק, הוא הגיע חסר כל לצרפת והחל לעבוד במפעל רנו. לאחר שהתבסס, הקים חברה לתרגום מסמכים מרוסית, ועבד גם עם הממשל הצרפתי, שם הצליח ליצור קשרים שעזרו לו בהמשך דרכו. לא ידוע כיצד הצליח לרכוש את כל הונו אך ב-1993 רכש את חובה הלאומי של מדינת אנגולה מממשלת רוסיה והפך למורשה חתימה בחשבון הבנק הלאומי של אנגולה. בשנת 1995 הגדיל מאוד את הונו כאשר עסק בתיווך עסקאות נשק בין משרד ההגנה הרוסי וצ'כיה לאנגולה, בזמן שהתרחשה שם מלחמת האזרחים. עסקאות אלה היקנו לו מעמד רם בקרב השלטון הצבאי במדינה, מעמד שזיכה אותו בדרכון דיפלומטי של אנגולה. באותו הזמן ברית המועצות קרסה וגידמאק ניצל את התוהו הכלכלי ואת קשריו עם נשיא קזחסטן לרכישת מפעלים רבים כמו מכרה זהב ומפעל לעיבוד מתכות בקזחסטן. בשנת 2004, הוא רכש את השליטה בשבועון הרוסי חדשות מוסקבה.

גאידמק נמלט מצרפת לאחר שהוצא נגדו צו מאסר. הוא מבוקש בחשד להעלמות מס וסחר לא חוקי בנשק עם המשטר המדכא באנגולה למרות אמברגו נשק בין לאומי איתה.

טוב משהו כאן אכן מפוקפק. אבל אני רואה כאן אדם רב כישורים כריזמתי שבנה הון של מיליארדים במו ידיו. ואם הוא קצת חטא בדרך אז מה.

אני אצביע לו גם בגלל שהוא עשיר בטירוף! אין לא צורך בעוד כסף משמע לא סביר שניתן לשחד אותו. להיות מיליארדר לא מבטיח את מקומך בהסטוריה. אבל ראש הממשלה שהביא שינוי אמיתי במדינה כן.

פורסם

1) ממה שאני הבנתי הוא לא "קצת חטא בדרך" - הוא מכר נשק למשטר שהיה עליו אמברגו נשק בגלל שהוא טווח באזרחיו וביצע פשעים נגד האנושות.

2) אני לא רואה כאן משהו חדש ומפתיע. גם ממשלת אולמרט, לטעמי, נבחרה דרך כל מני ספינים עלובים. נכון, להם זה עלה פחות כסף. אז מה?

פורסם

אני דווקא מברך על התרומות ואפילו מעודד לעוד.

אם הממשלה שלי רקובה עד כדי כך אז שיסתמו את הפה במיוחד האוויל שעומד בראשה וקורא לעצמו ראש.

אני מציע לאולמרט לפשפש בכיסיו ויראה אילו פליטות פה מיותרות הוא אמר על תושבי שדרות ובכלל.

אז ארכדי אכן עושה זאת לטובתו האישית... אז מה ?

מישהו מהממשלה הזו עושה משהו שלא לטובתו האישית?

ואני לא חושב שארכדי ייבחר לראש ממשלה, אנשים לא טיפשים. ואם יש כאלו שחושבים שכן, הרי הם לא מכירים מספיק

אני הבוחר. נכון יש לו תמיכה כרגע אבל זה לעניין התרומות.

וכי מה רציתם שיענה תושב שדרות או בכלל שנהנה מכספו של ארכדי?

ואני אומר

יאללה ארכדי תן במזומנים.

תחי מדינת גיידמאק.

פורסם

בינתיים גאידמק לא הורשע, ובכלל כל ההליכים נגדו די בהקפאה. לא חסר אנשים שינסו לתפור לו תיק מצד אחד, ומצד שני ייתכן ואכן הוא אשם במיוחס לו. בכל מקרה אני לא חושב שהוא פחות טוב מאולמרט ושות'. להבדיל מהם - הוא אינו זקוק לכסף והמותרות שתפקיד פוליטי מקנה, והם כן.

אני גם כן מפקפק בבחור - אבל לפני שכולכם מתחילים ברצח האופי הרגיל שלכם תבינו דבר אחד: גאידמק תרם למדינת ישראל עוד הרבה לפני בית"ר, ועוד הרבה לפני שהתקשורת פרסמה עליו כתבה כל שני וחמישי.

כלומר, גם אם מטרתו פוליטית וגם לא - הוא לא עושה זאת בשביל פרסום זול. הוא כבר שנים תורם כי הוא מאמין בכך(למשל המחלקה לטיפול נמרץ בתה"ש), ועל זה יש להעריך אותו.

פורסם

אני אישית לא מתכוון לבחור בו(לא שיש לי את האפשרות בכלל ::) אני לא אזרח אפילו הודות לטיפשות של משרד הפנים ::) ), בנאדם פתטי שקונה את עם ישראל בכספו, והוא מצליח.

כפי שנאמר מעלי, עם ישראל קובר את עצמו בטיפשותו.

את הכסף גאידמק (ולבייב ואברמוביץ') גנב מרוסיה ב1991 בזמן הפירוק (peristroika) גאידמק היה פקיד בכיר או משהו בסגנון בממשלה, היה מתוחכם ופשוט גנב את הכסף, ועכשיו יש עוני רב ברוסיה.

הגיע לישראל, מחלק כסף לא שלו, קונה בכסף לא שלו אנשים, וזאת בכדי שבזמן בחירות היא ירוץ לממשלה וכמו שכבר שמנו לב, הוא יכל לקבל 13 מנדטים, ואני מאמין שבעוד 3-4 שנים הוא גם יקבל כ23 מנדטים אם זה ימשך בקצב הזה.

חבל שאנשים מוכרים את עצמם בשביל משקפיים ורודות\כסף (והכל זמני כמובן), ואם וכאשר גאידמק יעלה הוא פשוט ישחוט את הכלכלה פה ::)

אני הייתי ממליץ להוציא על גאידמק צו מניעה לפתוח מפלגה ובכך לנטרל את אפשרותו לרוץ לכנסת ולהציל את המדינה מאסון גדול!

אני הייתי מציע להוציא צוו מניעה לכתיבת דברים מצוצים מהאצבע (או מהמקלדת) והצגתם כאילו היו עובדות.............................. אפשר לחשוב שגידמאק אחראי לעוני ברוסיה. זה נכון בערך כמו שביבי נתניהו סיפר שהוא זוכר איך העליבו אותו השוטרים הבריטיים בזמן המנדט, כאשר בפועל המנדט הסתיים שנתיים לפני שהוא נולד.

ארקדי גיידמאק לא גנב מרוסיה שום דבר, סיפורי הפרסטרויקה לא רלוונטיים. מהזכרון על פי מה שהתפרסם:

הטוא הגיע לישראל בגיל 18 כעולה חסר כל. אחרי שנקלט באולפן באיזה קיבוץ הבין שכסף הוא לא יעשה שם, והאידאולוגיה השיתו]פית-קיבוצית לא נראתה לו. עלה על אוניה ועבד כשוליית מלחים (שזה בעצם מי שמנקה כלים במטבח ושוטף את הסיפון) והגיע לצרפת. שם ירד מהאניה למעשה חסר כל, ועבד בכל מיני מסעדות כשוטף כלים. באיזו שהיא הזדמנות הצליח לעבוד באיזנה משרד לתרגומים, שנצרך לאדם שיודע רוסית. עם הזמן התחיל לקבל עבודות עצמאיות ופתח משרד עצמאי משלו. בעבודות אלו נוצר קשר עם מי שלימים יהיה נשיא באנגולה. כך נוצר הקשר אשר נוצל אחר כך לעיסקאות נשק עם אנגולה, מהן התעשר. לאחר שנוצרה האפשרות להכנס לעסקים פרטיים ברוסיה בתשתיות האנרגיה הגדולות שם ניצל את הקשרים, השפה, וההכרויות והקשרים כדי לעשות זאת.

הוא מוגדר כ"מבוקש לחקירה" בכמה ארצות אירופה בגלל עיסקאות הנשק הללו, כאשר צרפת מאשימה אותו בפעולות שנגדו את החוק הצרפתי דאז היות וצרפת הכריזה על אמברגו על אנגולה ועל מי שעבד אז בצרפת ועשה עסקים בצרפת נאסר למכור נשק למדינה זו.

הוא אינו מבוקש ברוסיה, שם יש לו כמה עסקים גדולים כולל עסקים המשולבים זה בזה. לדוגמה הוא סיפר פעם כי לאיזה מפעל שלו היה צורך בזבל עופות ממנו מפיקים דשן לחקלאות, אז הסתבר שכדאי לו במקום לקנות זבל עופות מהמגדלים פשוט לקנות ולפתח חוות של גידול ביצים ועופות ולנצל את הזבל המצטבר, ועוד להרוויח על העסקים הנלווים הללו.

בישראל נהנו מאד ושמחו מאד לקבל את הדולרים שהביא למדינה והמיר לשקלים. בבנק הפועלים נחשד בעבר בהעברת כספים דרך הבנק לצורך טישטוש מקורם (הלבנה) שזו פעולה לא חוקית. בינתיים לא נמצאו הוכחות לכך, למרות שחשדות ישנם . אין כל חד לביצוע פעולה לא חוקית עיסקית בישראל.

אפשר למצוא הרבה דברים על גידמאק, מהמציאות. לא צריך להמציא מתוך דמיונות ובורות.

פורסם

גם אני יכול לקרוא מתוך ויקיפדיה ::)

בכל אופן, מה שכתבתי זו לא האמת ב100 אחוז, זו השערה שהוא, אברמוביץ' ועוד הרבה פשוט גנבו מרוסיה את הכסף והסתלקו משם.

בכל אופן, אני אישית סיימתי להגיב פה. :)

פורסם

הבן אדם עשה למדינה יותר מאשר כל אחד מחברי הכנסת יחד, עזבו אותו בשקט... מגיע לו.

פורסם

אני הייתי מציע להוציא צוו מניעה לכתיבת דברים מצוצים מהאצבע (או מהמקלדת) והצגתם כאילו היו עובדות.............................. אפשר לחשוב שגידמאק אחראי לעוני ברוסיה. זה נכון בערך כמו שביבי נתניהו סיפר שהוא זוכר איך העליבו אותו השוטרים הבריטיים בזמן המנדט, כאשר בפועל המנדט הסתיים שנתיים לפני שהוא נולד.

ארקדי גיידמאק לא גנב מרוסיה שום דבר, סיפורי הפרסטרויקה לא רלוונטיים. מהזכרון על פי מה שהתפרסם:

הטוא הגיע לישראל בגיל 18 כעולה חסר כל. אחרי שנקלט באולפן באיזה קיבוץ הבין שכסף הוא לא יעשה שם, והאידאולוגיה השיתו]פית-קיבוצית לא נראתה לו. עלה על אוניה ועבד כשוליית מלחים (שזה בעצם מי שמנקה כלים במטבח ושוטף את הסיפון) והגיע לצרפת. שם ירד מהאניה למעשה חסר כל, ועבד בכל מיני מסעדות כשוטף כלים. באיזו שהיא הזדמנות הצליח לעבוד באיזנה משרד לתרגומים, שנצרך לאדם שיודע רוסית. עם הזמן התחיל לקבל עבודות עצמאיות ופתח משרד עצמאי משלו. בעבודות אלו נוצר קשר עם מי שלימים יהיה נשיא באנגולה. כך נוצר הקשר אשר נוצל אחר כך לעיסקאות נשק עם אנגולה, מהן התעשר. לאחר שנוצרה האפשרות להכנס לעסקים פרטיים ברוסיה בתשתיות האנרגיה הגדולות שם ניצל את הקשרים, השפה, וההכרויות והקשרים כדי לעשות זאת.

הוא מוגדר כ"מבוקש לחקירה" בכמה ארצות אירופה בגלל עיסקאות הנשק הללו, כאשר צרפת מאשימה אותו בפעולות שנגדו את החוק הצרפתי דאז היות וצרפת הכריזה על אמברגו על אנגולה ועל מי שעבד אז בצרפת ועשה עסקים בצרפת נאסר למכור נשק למדינה זו.

הוא אינו מבוקש ברוסיה, שם יש לו כמה עסקים גדולים כולל עסקים המשולבים זה בזה. לדוגמה הוא סיפר פעם כי לאיזה מפעל שלו היה צורך בזבל עופות ממנו מפיקים דשן לחקלאות, אז הסתבר שכדאי לו במקום לקנות זבל עופות מהמגדלים פשוט לקנות ולפתח חוות של גידול ביצים ועופות ולנצל את הזבל המצטבר, ועוד להרוויח על העסקים הנלווים הללו.

בישראל נהנו מאד ושמחו מאד לקבל את הדולרים שהביא למדינה והמיר לשקלים. בבנק הפועלים נחשד בעבר בהעברת כספים דרך הבנק לצורך טישטוש מקורם (הלבנה) שזו פעולה לא חוקית. בינתיים לא נמצאו הוכחות לכך, למרות שחשדות ישנם . אין כל חד לביצוע פעולה לא חוקית עיסקית בישראל.

אפשר למצוא הרבה דברים על גידמאק, מהמציאות. לא צריך להמציא מתוך דמיונות ובורות.

fascinating%20do%20go%20on_jpg.jpg

פורסם

עמרי, אתה באמת לא רציני.

פורסם

:screwy::kopfpatsch:

עד כמה אתה בור?

"ומשלם המיסים האמריקאי לא תורם אגורה, הוא מקבל תמורה מלאה."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים