עבור לתוכן

אפשר לזרוק את הציונות לפח

Featured Replies

פורסם

כן רבותיי, כבר לא צריך מצע מדיני כדי לכבוש את הכנסת. או לגור בישראל. או לדעת עברית.

רק תנו לעם לחם ושעשועים והוא יסגוד לכם, ממש כמו באמפריה הרומית :yelclap:

קבלו את הטרנד הלוהט של סתיו 2006: ארקדי גאידמק!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3331193,00.html

פורסם

LOL, גאידמק היה מקבל 13 מנדטים.

אבל אין כאן שום דבר שמפתיע אותי. אולי העלייה של מרצ.

פורסם

לא חסרים עשירים שיש להם והחליטו לא לתרום, נפלנו פה על בנאדם עשיר וגם תורם- אני רואה מציאה.

פורסם

אפשר להבין איך פתאום הגיידמק הזה צץ כאן,למה הוא צץ כאן,ומה יש לו לחפש כאן?

אה,והוא יהודי בכלל? אני רציני פשוט אין לי מושג עליו אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא אודה לו

פורסם

לא חסרים עשירים שיש להם והחליטו לא לתרום, נפלנו פה על בנאדם עשיר וגם תורם- אני רואה מציאה.

מה מציאה? הבנאדם אשכרה קונה אנשים. אתה רואה פה מציאה? אני רואה פה ניסיון למרד/מהפכה/מתן שוחד בחירות(במידה והוא ירוץ לממשלה, ובמקרה וזה יקרה - זה יהיה יום מאד עצוב ל"כאילו דמוקרטיה" שיש בארץ).

פורסם

עשיר עשיר, ויפה מאוד שהוא תורם כל כך בנדיבות, אבל אני בחיים לא הייתי מצביע לו.

הוא קונה אנשים בכסף! (אם הוא ירוץ לכנסת)

פורסם

אפשר להבין איך פתאום הגיידמק הזה צץ כאן,למה הוא צץ כאן,ומה יש לו לחפש כאן?

אה,והוא יהודי בכלל? אני רציני פשוט אין לי מושג עליו אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא אודה לו

אם הוא לא יהודי אתה וכמותך מבטיחים להחזיר כל שקל שהוא תרם לכם? בהזדמנות תחזירו את כספי משלמי המיסים האמריקנים.

פורסם

למה את קופצת? הוא בסך הכל שאל אם הוא יהודי וזאת שאלה לגיטימית לאדם שמנסה לתפוס את ראשות הממשלה.

אגב, הוא כן.

ומשלם המיסים האמריקאי לא תורם אגורה, הוא מקבל תמורה מלאה.

אותו דבר גידאמט.

חבר אמר לי אתמול שלא משנה מה הוא יבחר בגידאמט אם הוא ירוץ, שאלתי אותו אם הוא יודע ממה הוא עשה את הכסף שלו, הוא אמר לי שכן אבל גם השרים עכשיו גנבים. ::)

עם ישראל יקבור את עצמו עם הטיפשות שלו בקצב הזה, בוכים על השחיטות כל הזמן אבל בוחרים תמיד את אלה עם הכי הרבה כסף ביד...כל הכבוד לנו.

פורסם

למה את קופצת? הוא בסך הכל שאל אם הוא יהודי וזאת שאלה לגיטימית לאדם שמנסה לתפוס את ראשות הממשלה.

אגב, הוא כן.

ומשלם המיסים האמריקאי לא תורם אגורה, הוא מקבל תמורה מלאה.אותו דבר גידאמט.

חבר אמר לי אתמול שלא משנה מה הוא יבחר בגידאמט אם הוא ירוץ, שאלתי אותו אם הוא יודע ממה הוא עשה את הכסף שלו, הוא אמר לי שכן אבל גם השרים עכשיו גנבים. ::)

עם ישראל יקבור את עצמו עם הטיפשות שלו בקצב הזה, בוכים על השחיטות כל הזמן אבל בוחרים תמיד את אלה עם הכי הרבה כסף ביד...כל הכבוד לנו.

:pissed::bash:

פורסם

אני אישית לא מתכוון לבחור בו(לא שיש לי את האפשרות בכלל ::) אני לא אזרח אפילו הודות לטיפשות של משרד הפנים ::) ), בנאדם פתטי שקונה את עם ישראל בכספו, והוא מצליח.

כפי שנאמר מעלי, עם ישראל קובר את עצמו בטיפשותו.

את הכסף גאידמק (ולבייב ואברמוביץ') גנב מרוסיה ב1991 בזמן הפירוק (peristroika) גאידמק היה פקיד בכיר או משהו בסגנון בממשלה, היה מתוחכם ופשוט גנב את הכסף, ועכשיו יש עוני רב ברוסיה.

הגיע לישראל, מחלק כסף לא שלו, קונה בכסף לא שלו אנשים, וזאת בכדי שבזמן בחירות היא ירוץ לממשלה וכמו שכבר שמנו לב, הוא יכל לקבל 13 מנדטים, ואני מאמין שבעוד 3-4 שנים הוא גם יקבל כ23 מנדטים אם זה ימשך בקצב הזה.

חבל שאנשים מוכרים את עצמם בשביל משקפיים ורודות\כסף (והכל זמני כמובן), ואם וכאשר גאידמק יעלה הוא פשוט ישחוט את הכלכלה פה ::)

אני הייתי ממליץ להוציא על גאידמק צו מניעה לפתוח מפלגה ובכך לנטרל את אפשרותו לרוץ לכנסת ולהציל את המדינה מאסון גדול!

פורסם

:pissed::bash:

:screwy::kopfpatsch:

פורסם

גיידאמאק לא ממש גנב את הכסף מרוסיה. בתקופת הפרסטרוייקה, כל משרד שהיה שייך פעם לממשלה, פשוט נמכר בזיל הזול במכרזים לכל מי שהיה מעוניין וכך נולדו כל הנובורישים והאולגרכים ברוסיה - הם השקיעו הון קטן ועשו הון גדול בכך שרכשו חברה ממשלתית. אם מישהו באמת אבל באמת גנב, אז זה מי שהחליט למכור את כל המשרדים הללו מלכתחילה. אותו אחד (יותר נכון אותם רבים) קיפלו את הפקלאות והכסף במזוודות וברחו לחו"ל.

פורסם

עשיר עשיר, ויפה מאוד שהוא תורם כל כך בנדיבות, אבל אני בחיים לא הייתי מצביע לו.

הוא קונה אנשים בכסף! (אם הוא ירוץ לכנסת)

רגע, ואיך פוליטקאי ממוצע טוב ממנו?

פוליטקאי טוב קונה את דרכו לראש מפלגתו (ומשם להתמודדות בבחירות) ע"י בריתות עם חברי מפלגה שונים ועם אנשי עסקים (יד רוחצת יד - תצביע לי ואני אמנה אותך לסגן שר/ אתן לך הקלות עסקיות), הבטחות סרק מגלומניות (אני ואני ואני ואני) ולפעמים (ולעיתים קרובות מדי בפוליטיקה שלנו) גם באמצעים לא כשרים כגון שוחד פוליטי (מינויים פוליטים) או ממש כספי. גם אנשים יחסית ישרים כביכול כגון בנימין נתניהו ועמיר פרץ עשו מניפולציות רבות כדי להבחר - ולא נבחרו רק כי הם הכי מוכשרים והכי חכמים (מה שהיה צריך להיות במצב האידאלי).

חוץ מזה - נגיד שבאמת אכפת לו מהמדינה ומהעם - איך אתה מצפה שהוא יביע את זה? במקרה יש לו גם המון כסף ואחרי שהוא קנה לעצמו קבוצת כדורגל, כדורסל, וילה, כמה עיתונים, תחנות רדיו ועוד..הוא גילה שנשאר לו עדיין המון כסף - ואולי באמת אכפת לו מהעם שלו (בוא לא נהיה ציניים ברמה מגעילה ונניח שהוא בנאדם). אז גם בגלל שבשבילו זה פרוטות וגם בגלל שהפרוטות האלו יכולות לעזור ממש לאנשים הוא החליט לתרום למד"א, למגזר הערבי (סכנין), לחרדים (ישיבות), לתושבי הצפון, לתושבי שדרות ועוד...

אם היו פונים אלייך בהצעה לעזור לכל תושבי שדרות תמורת 5 שקל, לא היית מסכים? אז בשבילו מיליון וחצי שקל זה כמו 5 שקל בשבילך. ואם בזמן המלחמה היית יכול לפתוח עיר אוהלים לתושבי הצפון בעלות של 30 שקל, לא היית מסכים? שוב - בשבילו זה גם כסף קטן.

אז יכול להיות שאחרי כל העזרה הזאת הוא תופס את עצמו כנדבן הלאומי, כמושיע, והוא רוצה להבחר כדי להשפיע יותר. בנינו - גם אולמרט, שרון וברק היו עשירים, והם תרמו הרבה פחות. את דרכם לשלטון הם פילסו לעומת זאת ע"י קומבינות שונות.

ד"א, ברור שיש גם את הצד השני של המטבע, אבל אני מניח שמישהו אחר יכתוב אותו במקומי ;).

פורסם

מצא את ההבדלים

striker4730big.jpg

Platosharon_shmuel.jpg

ובנימה יותר רצינית

מישהו פה היה רוצה שבן אדם כזה יהיה מופקד על החינוך של הילדים שלו? על הכלכלה של המדינה?

הוא חשוב מקורב הוא יהיה ויהי מה.

זה הוא שיחליט אם תהיה מלחמה.

זה הוא שיקבע את חינוך ילדיך

הוא יקבע נהלים אתה תצא מכליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים