עבור לתוכן

חיילנו שבלבנון[החטופים]

Featured Replies

פורסם

שלום,אני רוצה לשתף אותכם בנושא ממש רגיש[לפחות לי]

היום חבר שלח לי שיר על אחד החטופים השיר נורא ריגש אותי.תוכלו להוריד את השיר פההשיר הוא על עדי אביטן חייל צה"ל שהלך להגן על המולדת ונפל בידי המרצחים

אני לא יכנס עכשיו לדעותי על הדרך שבא טיפלו במקרה[תאמינו לי אתם לא רוצים לשמוע]

כל מה שאני מבקש,שימעו את השיר הביעו דעה ובבקשה בבקשה אל תהפכו את הדיון לסתמי [הנושא מאוד רגיש]

אני יסיים בתפילה ענקית שכל החטופים יחזרו בשלום לביתם :'(

פורסם

אם כבר פתחת את התארד, אויל נוכל לדבר על כל הענין של החטיפה...

ודבר חשוב שכולם שוכחים -

כאשר החילים החטופים נחטפו, הנושא היה בראש סדר העדיפויות הלאומי.

שהחילים הוכרזו כאלה שנהרגו בקרב, רק אז הנושא ירד מסדר היום.

וכולנו שכחנו מעוד חטוף אחד שנחטף לא בשדה הקרב, אזרח ישראלי בנמצא בידי אותם חוטפים,

והוא אינו נהרג, כי לא נחטף בשדה הלחימה.

אלחנן טננבאום שמו.

ועצוב שנושא חטיפתו ירד מסדר היום הציבורי ונשכח משהו.

אגב, השיר יפה ומרגש. אני ראיתי אותו בדרסת הפלאש שלו.

פורסם
  • מחבר

אם כבר נכנסת לזה....לדעתי ברגע שנודע על החטיפה צה"ל היה צריך להכין תוכנית לחלצם! בכל מחיר שיגבה המבצע!

פורסם

אם כבר פתחת את התארד, אויל נוכל לדבר על כל הענין של החטיפה...

ודבר חשוב שכולם שוכחים -

כאשר החילים החטופים נחטפו, הנושא היה בראש סדר העדיפויות הלאומי.

שהחילים הוכרזו כאלה שנהרגו בקרב, רק אז הנושא ירד מסדר היום.

וכולנו שכחנו מעוד חטוף אחד שנחטף לא בשדה הקרב, אזרח ישראלי בנמצא בידי אותם חוטפים,

והוא אינו נהרג, כי לא נחטף בשדה הלחימה.

אלחנן טננבאום שמו.

ועצוב שנושא חטיפתו ירד מסדר היום הציבורי ונשכח משהו.

אגב, השיר יפה ומרגש. אני ראיתי אותו בדרסת הפלאש שלו.

ירד מסדר היום הציבורי זה לא אומר ירד מסדר היום הצבאי! איש לא נשכח ולא נזנח לרגע הפעילות היא יום-יומית העבדודה קשה מאוד וכל מידע נצבר טיפין טיפין ואנשים עושים עבודת קודש.

אני משרת במחלקת איתור נעדרים בצה"ל והסיבות שהנושאים לא מובאים לציבור הרחב שמורות עימי, לא כל דבר הציבור הרחב צריך וחייב לדעת אבל אני מבטיח לכם שאיש אינו נשכח לרגע גם לא אחרי עשרות שנים למשל, הכתבה האחרונה על דוייטש טיבור ז"ל שפורסמה היא על טוראי שנפל בקרב לטרון ב1948!!!!!!!! מאז ועד היום הוא לא ננטש ולא נשכח והוא הוכרז כחלל שמקום נפילתו לא נודע אך מסתבר שהוא הובא לקבר ישראל אך חלה טעות ומשפחתו לא ידעה מכך! המפקדת שלי התראיינה ולערוץ 1 ואחיו של המוח לאחר 54 שנה קרא עליו קדיש.

יש דברים שאתם לא יודעים אל תגידו סתם ויש סיבות שמפאת סיווג ביטחוני לא אפרטן שלא כל מידע מגיע לידי הציבור. אך עבודת הקודש נמשכת והיא תימשך ולא תפסיק לרגע.

אגב האזרח הוא אלחנן טננבויים לא טננבאום.

פורסם

נראה לי שמישהו התבלבל עם טננבאום אחר, אהוד ::)

פורסם

אנלייזר !!!! RULLLLL

אהוד טננבאום הגדול ;)

אבל הטעות נפוצה בגלל שייח נסראללה שקרא לאלחנן טננבאום במקום טננבויים .... אוקיי מכאן והלאה לא אפרט יותר שלא אגלוש בטעות לחומר מסווג, אל תדאגו, לא שכחנו! לעולם לא נשכח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים