פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים טוב, סעיף א' ממש קל, והנה הפתרון בשבילו:AD=AE - נתוןBC=AD - בגלל שזאת מקביליתמכך נובע => AE=BCמכך נובע => ABCE הוא טרפז שווה שוקייםמכך נובע => זווית A1 = זווית Bוזאת ההוכחה הממש פשוטה לא'לב' אין לי כוח כבר...
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים זווית E שווה זווית B (זוויות בסיס במשולש שווה שוקיים (משולש AED) שוות)זווית B שווה זווית D (זוויות מקביליות במקבילית שוות)זווית E שווה זווית A1 (זוויות מתחלפות בקטעים מקבילים שוות)מכאן נובעזווית A1=זווית Bאני אערוך לב' עוד שניה...איזה כיתה אתה? עריכה: ב' הוכחה ארוכה ואין לי כוח לרשום אותה אם אתה רוצה הפתרון הוא 60 ו120
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר הפיתרון לא ממש מעניין אותי, אני רוצה את הדרך, זה כל הקטע, מחר מבחן את א' מצאתי לבד
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים קיצור אתה מגלה שהקו המקווקו הוא חוצה זווית וככה על ידי סימון דברים בעזרת אלפא אתה מוצא את כל הזוויות ע"י השלמה ל180 מעלות של משולש (תזכור שאתה יכול לאמר שזווית היא גם 90-2אלפא ואז למצוא זויות שוות)עריכה: עשיתי מאמץ והעליתי עריכה של התמונה שמראה את הדרך הבסיסית למציאת כל הזוויות[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים כיתה ט' לא?אני די בטוח שעשיתי את התרגיל הזה כיתה ט'...אוח.. זה זמנים שהתרגילים עוד היו פשוטים...
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים זה מזה קל.... קבל תשובה מלאה בתרשים כולל הסבר[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.