עבור לתוכן

קבצים שגונבים זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !!

נודע לי שיש קבצים עצמאיים של החלונות ושל כל תוכנה בנפרד שגונבים לא מעט זיכרון מהדיסק קשיח וגם מהזיכרון הפיזי

קודם כל דבר זה נכון????

ואם כן איזה פקודה אני יכול לרשום ב RUN (הפעלה) שתבטל את בזבוז הזיכרון???

תודה ....

פורסם

כעקרון כול תוכנה שווינדוס מריץ אותה לוקחת זכרון, אבל יש תוכנות שהן הכרחיות ואי אפשר לבטל אותם ויש תוכנות ריגול וכול מיני קקות אחרות שהן כן גונבות זכרון

מה עושים?

מורידים את HIJACKTHIS ורואים את כול התוכנות שפועלות ברגע הנתון בווינדוס.

במידה ואתה רואה משהו שהוא חשוד בעיניך תמחוק אותו

אבל בזהירות!!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !!

אבל אני חושב שישנה איזשהי פקודה שאפשר לרשום בRUN (הפעלה) כדי למנוע את איבודי הזיכרון לא???

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם!!

האם מישהו יכול לחזור אלי בקשר לשאלה ששאלתי ????

פורסם

הפקודה היא MSCONFIG במחיצת האתחול או STARTUP אבל אם אתה לא מכיר משהו אז אל תיגע אתה יוכל למחוק למשל איי סי קיו מסנגר אימיול וכל מיני תוכנות שהווינדוס מפעיל ברגע העלאת המחשב כדי שיעלה יותר מהר זה הכי טוב אם בא לך תפעיל אותם אח"כ

פורסם

תלחץ עכבר ימני על הסרגל התחתון ותיכנס ל task manager , שמה תחת לשונית process תראה את כל התהליכים שהווינדוס מריץ. אם יש תהליך שאתה לא מזהה את המקור שלו והוא רשום תחת שם המשתמש שלך ולא windows, אז פשוט תסמן אותו ותלחץ end process. אבל רק במידה וזה לא תהליך של מיקרוסופט ווינדוס כי אם זה כן אתה עלול להפסיק תהליך חשוב.

פורסם

^^^ זה לא רעיון כ"כ טוב. לפעמים, העובדה שאתה לא יודע מה תהליך מסויים עושה, לא אומר שהוא לא חשוב.

אם אתה מרגיש שהמחשב איטי, תריץ HijackThis. תנתח את הלוג ותעבור אחד אחד על הניתוח (יש תהליכים שהוא אולי לא מכיר, זה לא אומר שהם לא רצויים) ואז תסגור אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים