עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס קול שיודע לקודד דולבי-דיגיטל בזמן אמת

Featured Replies

פורסם

אני צריך כרטיס סאונד איכותי.

השימושים: משחקים וסרטים בעיקר!!! וגם מוזיקה.

היציאות שאני צריך:

יציאה אופטית + קואקסיאלית

אז ככה, אני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי 1. הכבל אמור להעביר את היסנל הדיגיטלי. לכן, צריך כרטיס שיודע לקודד DD (דולבי דיגיטל) בזמן אמת. זה בעצם הדבר הכי חשוב.

הרסיבר מחובר לכל שאר הרמקולים ויודע איך להסתדר אחרי שהוא מקבל את הסיגנל הדיגיטלי ::).

בנוסף, אני רוצה לשמוע סרואנד במשחקים. מה עושים במצב כזה ? כלומר משחקים לא שולחים תדר DD. אנשים שמחברים כל רמקול בסראונד בנפרד לכרטיס קול שלהם כן מקבלים סראונד. אז אם אני רוצה סראונד במשחקים, ובכל זאת משתמש בכבל אופטי ? איך עושים את זה? הכרטיס יתמוך ? זה בכלל אפשרי ?

ודבר אחרון, ראיתי הרבה משחקים שיש אפשרות ל EAX1\2\3

הפירוש הוא - Environmental Audio Extensions והבנתי שיש את זה רק בכרטיסים של קריאייטיב. אז גם את זה צריך.

על מה אתם ממליצים ? יש דברים נוספים שאני צריך לדעת ?

תודה רבה !

פורסם

מצטער, כרטיס כזה לא קיים.

רוצה קידוד DD? תקנה את ה-X-Mistique, אבל EAX3 לדעתי הוא לא תומך.

Anatoli.

פורסם

גם אצלי ה P5W DH מחובר בכבל אופטי לרסיבר

אם אתה רוצה DD יש אפשרות לכפות על הכרטיס קול לשדר ב DD והרסיבר מפענח את זה לבד ומוציא סאונד מכל הרמקולים.

אתה צריך לבדוק בתוכנת קול שלך.

פורסם

זה עדיין יעבוד רק בתוכן שמוקלט ככה. הכרטיס הזה לא יודע לעשות DD LIVE (אלא אם כן יש לך שם איזה כרטיס שלא יצא לי לשמוע עליו, ואז, אני אשמח לדעת כמובן).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

במשחקי מחשב למשל זה DD לייב ?

ואיך אני כופה על הכרטיס קול לשדר ב DD ?

פורסם

במשחקי מחשב זה לא DD כמעט אף פעם. להכריח את הכרטיס להוציא DD אם הוא לא יודע איך זה בלתי אפשרי. זה כמו שתגיד לתנור שייכנס לאינטרנט. תכריח אותו כמה שתרצה, הוא לא יעשה את זה בחיים.

Anatoli.

פורסם

חחחחח סחטיין על הדוגמא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים