עבור לתוכן

זיכרון תקול, אחרי 3 שנים

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות.

עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI.

בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת.

אבי.

פורסם

שלום,

לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות.

עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI.

בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת.

אבי.

עם גם לא יחליפו לך הם לא מתעסקים עם פרטיים ...

בגלל זה הם גם המתלעמים ממך זה לא משהו אישי נגדך זו המדיניות שלהם ..... :nixweiss:

תנסה להחליף באיזה חנות או שתגיע איתה לאיזה הסדר שהם יחליפו לך את זיכרון שלך !

ואחי טוב זה ללכת לחנות שקינתה ממנה את הזיכרון ....

פורסם
  • מחבר

פניתי לחנות, הם אמרו לי שהם נותנים אחריות ל-3 שנים, ואחרי זה זה נופל על גייל או היבואן.

בכל מקרה, לא כתוב במדיניות שלהם שהם לא מתעסקים עם לקוחות פרטיים.

"תנסה להחליף באיזה חנות או שתגיע איתה לאיזה הסדר שהם יחליפו לך את זיכרון שלך" - אתה מכיר מישהו שזה עבד לו?

תודה מראש,

אבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים