עבור לתוכן

Terminator 4 Hope of the Future

Featured Replies

פורסם

"A fan made terminator 4 trailer not by me but by a talented trailer maker Called Maurice Huijis"

פורסם

ללא ספק מישהו מוכשר עשה את זה, למרות שנראה לעין שזה מפוברק(קטעים כגון החלום ב Terminator 3 וכדומה)

פורסם

מאוד מפוברק.... יש בו קטעים מסרטים שונים

פורסם

אחרי הזועה שקוראים לה T3 אין סיבה להמשיך ולהשפיל את שני הסרטים הראשונים בסדרה.

להכחיש סרט אחד מתוך 3 זה בסדר 2 מתוך 4 זה כבר יותר מדי :P

פורסם

אם לא יהיה בזה את שוורצנגר (ולא נראה לי שיהיה) אז אף אחד לא ילך לחרא הזה..

פורסם

שוורצנגר אמור להשטתף בסרט אחרי שהוא מסיים את הקדנציה שלו בתור מושל קליפורניה הוא חוזר לקולנוע.

אם זכור לי נכון מתכונן גם סרט איתו ועם סטלונה.

פורסם

מקווה שיצא סרט המשך....

אני חולה על הסרט השני...

השלישי - CRAP.

---

הקטע של הפיצוץ הוא מתוך הסרט "מחיר של פחד" - משו כזה...

גם סרט טוב מאוד.

פורסם

לא מבין למה אנשים לא אהבו את השלישי , כן אין לו את האוירה של השני , אבל הוא סרט פעולה טוב! ממשיך את הסיפור כמו שצריך וזהו. היו צריכים לעשות את זה מזמן או לקרוא לזה T2.5 כי אין בו הרבה עלילה תאכלס. אבל לקטול אותו . ממש לא.

פורסם

ואיי סדרת הסרטים בין הכי טובות שהיו!! איזה כיף חשבתי שכבר לא יעשו t4...ה2 היה הכי יפה בכל אופן....

פורסם

טריילר עלוב... במיוחד הקריין ! מזה החרא הזה ? לא היתי נותן לו להקריא את המבצעים בסופר השכונתי.

this is what i'm talking about

פורסם
  • מחבר

הסרט הרביעי (והאחרון?) אמור להתרחש בעתיד בשלושת הסרטים עדיין יש חור בהשכלה מה קורה בעצם בעתיד

פורסם

לא מבין למה אנשים לא אהבו את השלישי , כן אין לו את האוירה של השני , אבל הוא סרט פעולה טוב! ממשיך את הסיפור כמו שצריך וזהו.

1- הוא לא ממשיך את הסיפור כמו שצריך, הוא סתם משעמם.

2- השחקנים בו לא מדהימים, וככל ששורצנגר מדבר יותר הוא משחק יותר גרוע.

3- הוא לא "קול", משהו שהיה והרבה בשני הקודמים ואני לא בטוח איך להסביר את זה.

4- הוא 3 שעות עם אני זוכר נכון.

5- האקשן בו לא מלהיב, בסך הכל עומד בסטנדרט של כל סרט אקשן גדול היום, שני הסרטים הקודמים היו פורצי דרך בתחום.

6- ניסו להכניס בכוח הומור, וזה לא הלך בכלל.

פורסם

הסרט השלישי מבחינתי הוא בסה"כ מחווה לשניים הקודמים. אמנם רחוק מלהיות סרט מצויין, אבל בהחלט לא סבלתי כשראיתי אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים