פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים http://www.youtube.com/watch?v=_eoQjn1v9lY&search=Arnold%20Schwartzenegger%20minigun%20james%20cameron%20terminator2נתקלתי בזה בYTנראה מפוברק ומחובר עם סרטונים של משחקים וקטעים מהסרטים האם לדעתכם יצא סרט המשך?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים "A fan made terminator 4 trailer not by me but by a talented trailer maker Called Maurice Huijis"
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים ללא ספק מישהו מוכשר עשה את זה, למרות שנראה לעין שזה מפוברק(קטעים כגון החלום ב Terminator 3 וכדומה)
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים הסרט הבא כבר הוכרז וכרגע מיועד לשנת 2008http://us.imdb.com/title/tt0438488/
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אחרי הזועה שקוראים לה T3 אין סיבה להמשיך ולהשפיל את שני הסרטים הראשונים בסדרה. להכחיש סרט אחד מתוך 3 זה בסדר 2 מתוך 4 זה כבר יותר מדי
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אם לא יהיה בזה את שוורצנגר (ולא נראה לי שיהיה) אז אף אחד לא ילך לחרא הזה..
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים שוורצנגר אמור להשטתף בסרט אחרי שהוא מסיים את הקדנציה שלו בתור מושל קליפורניה הוא חוזר לקולנוע.אם זכור לי נכון מתכונן גם סרט איתו ועם סטלונה.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מקווה שיצא סרט המשך....אני חולה על הסרט השני...השלישי - CRAP.---הקטע של הפיצוץ הוא מתוך הסרט "מחיר של פחד" - משו כזה...גם סרט טוב מאוד.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים לא מבין למה אנשים לא אהבו את השלישי , כן אין לו את האוירה של השני , אבל הוא סרט פעולה טוב! ממשיך את הסיפור כמו שצריך וזהו. היו צריכים לעשות את זה מזמן או לקרוא לזה T2.5 כי אין בו הרבה עלילה תאכלס. אבל לקטול אותו . ממש לא.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים ואיי סדרת הסרטים בין הכי טובות שהיו!! איזה כיף חשבתי שכבר לא יעשו t4...ה2 היה הכי יפה בכל אופן....
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים טריילר עלוב... במיוחד הקריין ! מזה החרא הזה ? לא היתי נותן לו להקריא את המבצעים בסופר השכונתי. this is what i'm talking about
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר הסרט הרביעי (והאחרון?) אמור להתרחש בעתיד בשלושת הסרטים עדיין יש חור בהשכלה מה קורה בעצם בעתיד
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים לא מבין למה אנשים לא אהבו את השלישי , כן אין לו את האוירה של השני , אבל הוא סרט פעולה טוב! ממשיך את הסיפור כמו שצריך וזהו.1- הוא לא ממשיך את הסיפור כמו שצריך, הוא סתם משעמם.2- השחקנים בו לא מדהימים, וככל ששורצנגר מדבר יותר הוא משחק יותר גרוע.3- הוא לא "קול", משהו שהיה והרבה בשני הקודמים ואני לא בטוח איך להסביר את זה.4- הוא 3 שעות עם אני זוכר נכון.5- האקשן בו לא מלהיב, בסך הכל עומד בסטנדרט של כל סרט אקשן גדול היום, שני הסרטים הקודמים היו פורצי דרך בתחום.6- ניסו להכניס בכוח הומור, וזה לא הלך בכלל.
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים הסרט השלישי מבחינתי הוא בסה"כ מחווה לשניים הקודמים. אמנם רחוק מלהיות סרט מצויין, אבל בהחלט לא סבלתי כשראיתי אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.