עבור לתוכן

קיימת תוכנית מצויירת ומצחיקה ברמה של סאות'פארק?

Featured Replies

פורסם

Futurama באמת סדרה מעולה. ל-Southpark אף פעם לא התחברתי בגלל עודף אלימות וקללות חסרות טעם.

• תגובות 37
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

פיוצ'מרה ממש מעולה.הסימפסונס-כל מילה מיותרת.

רק שממש לא מצחיקה.

פורסם

איך יכולתם לשכוח את התוכנית הכי הכי הכי מצחיקה?!! FAMILY GUY

יש לי את כמעט את כל הפרקים מכל העונות ולצערי אני יודע את הדיאלוגים כמעט בעל פה... אבל זה פשוט מצחיק!

פורסם

רק שממש לא מצחיקה.

זו דעתך,לדעתי היא ממש הורסת.
פורסם

דירת המצויירים זה באמת משהו גדול :hat:

הנה לינק לכל הפרקים, פלוס עוד כמה עשרות סדרות:

http://tvlinks.voodeedoo.org/

פורסם

איך יכולתם לשכוח את התוכנית הכי הכי הכי מצחיקה?!! FAMILY GUY

יש לי את כמעט את כל הפרקים מכל העונות ולצערי אני יודע את הדיאלוגים כמעט בעל פה... אבל זה פשוט מצחיק!

היינו כותבים אבל הוא אמר שהוא לא אוהב... (freak!!!! loll :lol: :lol:)

פורסם

דירת המצורירים הכי חזק!

נ.ב

דימה חחחח גם אתה הברזתה משל"ח?? חחחח דויד האידיוט....חחח

פורסם

דירת המצוירים מצחיק, חלק מהפרקים בכלל קורעים, גם american dad אמור להיותמצחיק, ראיתי רק פרק או שניים. אבל לדעתי הכי מצחיק family guy. סיימתי לראות את כל העונות, ואת הסרט, הסדרה הזאת פשוט גאונית.

Anatoli.

פורסם

FG לא גאונית, מצחיקה כן, מאוד, אפילו מצחיקה ברמות, אבל גאונית היא לא.

אין בה שום דבר גאוני, סאות' פארק זה תוכנית גאונית, בFG אין שום דבר מיוחד חוץ מזה שהיא מצחיקה מאוד.

פורסם

לדעתי אתה טועה. הבדיחות שם גאוניות ומתוחכמות, ולדעתי סטואי ופיטר אלו שתים מהדמויות הכי מצחיקות שנוצרו אי פעם.

אני מצטרף להמלצות על FG והסימפסונס.

פורסם

אני ממליץ לראות את 2 הפרקים של סאות'פארק: Cartoon wars 1,2 (פרק ב 2 חלקים) שם הם קוטלים את Family Guy (מהפרקים החזקים ביותר), כי Family Guy זכו באותו זמן בפרס אמי במקום סאות'פארק..

פורסם

לדעתי אתה טועה. הבדיחות שם גאוניות ומתוחכמות, ולדעתי סטואי ופיטר אלו שתים מהדמויות הכי מצחיקות שנוצרו אי פעם.

אני מצטרף להמלצות על FG והסימפסונס.

הבדיחות בFG מתחוכמות? :s05: אנחנו מדברים על אותה סידרה?

אין ספק שFG היא בין הסדרות המצחיקות ביותר שיצאו בשנים האחרונות אבל היא לא סדרה גאונית ולא סדרה מתוחכמת. למרות שהיה פרק אחד שהיה גאוני - הפרק על הFCC. שאר ה]פרקים מצחיקים בטירוף אבל לא מתוחכמים ולא גאוניים

פורסם

איך שחכתם את הנציגות הציונית ?

מ.ק 22 כבוד !

פורסם

עזבו אותכם..אין תוכנית שמשתווה לסאות פארק האגדית! הסדרה הכי טובה שיש :yelclap: :yelclap:

פורסם

איך שחכתם את הנציגות הציונית ?

מ.ק 22 כבוד !

עכשיו, זאת באמת סדרה גאונית !!!! אחד הדברים הגאוניים והמצחיקים בתולדות הטלויזיה הישראלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים