פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים יש לי מחשב נייד בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלהשמעתי שאפשר לעשות בעזרת דיסקט עם דריבר לusb לעשות boot דרך usb משהו יודע אולי ?תודה
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים לדעתי זה אפשרימהסיבה שלמשל אצלי בביוס יש אפשרות של העלאת USB , יעני לעשות BOOT דרך הUSBחוץ מזה אני באמת לא יודעתחכה לתשובות נוספות
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים תבדוק בביוס אם האופציה קיימת אצלך, רק כך תדע.בנייח שלי היא קיימת ועובדת, בנייד אין דבר כזה והוא דיי חדש.אולי יש מצב שתבצע התקנה דרך כרטיס הרשת, תזדקק לסרבר עם אופציה מתאימה בשביל זה
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר אבא שלי הביא את המחשב מהעבודה בלי cdrom אין לי את האפשרות הזאת בביוסאיך אפשר להוסיף את האפשרות לביוס?ו"אולי יש מצב שתבצע התקנה דרך כרטיס הרשת, תזדקק לסרבר עם אופציה מתאימה בשביל זה" אתה יכול לפרט יותראני יודע שיש לינוקס שאפשר להתקין דרך האינטרנט אבל וינדוס אני לא יודע
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים בWindows 2003 Server ישנה אופציה של Remote Installation בה אתה מגדיר מערכות הפעלה להתקנה והמחשה מחכה כל הזמן לבקשת התקנה.כאשר מחשב עולה עם כרטיס הרשת כDefault Boot הוא יוצר קשר עם הServer ומתקין ע"פ הגדרות הסרבר.אם אין לך אופציה להתחבר למישהו עם מערכת הפעלה כמצויין אולי פשוט עדיף לקנות מתאם מ2.5" ל3.5" ולהתקין Boot דרך מחשב נייחזוהי בטח גם האפשרות הכי זולה.http://www.sakol.co.il/site/index.asp?proID=7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.