פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים תיאור הסרט : אם חשבתם שהחבר'ה האלה משוגעים על כל הראש? תחשבו שוב. כמעט הקאתי באמצע הסרט. הם שותים זרע של סוס.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים חבורה של מטורפים, ואיך בדיוק הם גרמו לסוס לגמור כדי שהם יוכלו לשתות את הזרע שלו? אבל מעניין כמה עולה להם הביטוח...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר הם "עבדו " עליו , הביאו סוס חרמן והביאו סוסה אבל במקום שהוא יזין אותה הם עשו ווג'ינה מלכותית בשסופה יש בקבוק שכל הזרע נישפך עליו.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הם "עבדו " עליו , הביאו סוס חרמן והביאו סוסה אבל במקום שהוא יזין אותה הם עשו ווג'ינה מלכותית בשסופה יש בקבוק שכל הזרע נישפך עליו.ואיך אתה חושב אוספים זירמה (כך קוראים לזה) של סוסים ושוורים לצרכי הרבעה מתוכננת?המציאו גם חומר שמותז כתרסיס על מבנה שבנוי כגוף של פרה (או סוסה) ונותן ריח כמו של פרה (או סוסה) מיוחמת.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הפריע אבל פחות גם שהאיש אכל חרא של סוסים זה היה ממש ממש מגעיל.. אני מקווה בשבילם שלפחות משלמים להם טוב על זה
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים חחח תאמין לי שהם לא צריכים את הכסף.. מה שאתה רואה בJACKASS 2 הם עושים סה"כ לכיף.. את הכסף כבר יש להם וכבר היה לי גם הרבה לפני זה
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים תרחיבו לי על הקטע עם העלוקה בעין? אפילו בפרטי אם לא רוצים לעשות פה ספויילרים
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים חח אני לא רוצה לחשוב מה הם יעשו בסרט השלישי אם יהיה :errrr: :errrr:בסרט השלישי הם בטח יזיינו את הסוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.