עבור לתוכן

המלצה לרמקולים 2.1 בתקציב דל (עד כ 250 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

דודה שלי זקוקה לרמקולים בתקציב של 250 שח, היא לא פריקית של אודיו, ככה שרמקולים פשוטים יהיו בסדר.

חשבתי בכיוון של 2.1 כיוון שרמקולים קטנים לא יתנו תדרים נמוכים.

על איזה רמקולים מומלץ להיסתכל? אהה ועוד משהו שיהיו יפים למראה, כן המראה של הרמקולים חשוב לה.

כמו כן תוספת קטנה על מנת לקבל משהו בהרבה יותר גם ישקל.

עריכה: למה הרמקולים הם כל כך חלשים? 6 WRMS? אפילו שהם יהיו בעלי נצילות גבוהה, אני עם זוג רצפתיים ומגבר של 100WRMS,

נראה לי אני לא אשמע בכלל את הרמקולים הקטנים האלה

פורסם

תמליץ לה להוסיף עוד כ-50 שקל

ולקנות Logitech X-230

פורסם

אפשר גם INSPIRE 2500 של קריאטיב.

פורסם

אפשר גם INSPIRE 2500 של קריאטיב.

מחזק!

פורסם

אני מניח שמה שיותר זול יספיק להף תבדוק ב-ZAP מה יותר זול, ה-Inspire או הלוג'יטק

פורסם

לא הבנתי אותך ממש.. מצד אחד דודה ש'ך "לא פריקית של אודיו" (אז קנה לה רמקולים ב-10 שקל והיא תהיה מרוצה) ומאידך אתה מחפש לה את "הטונים הנמוכים" כאילו שהיא כן פריקית..

בכל מקרה, נלך על האמצע הכי בטוח: היום הטרנד הוא פיליפס (אין לי שום קשר כלשהו איתם) ויש להם גם רמקולים בזוג וגם 2.1 בטווחים שבין 90 -350 שח. זה הימור בטוח ואם תבדוק לעומק תראה כמה פרסים הם קוטפים רק השנה..

פורסם

יש הבדל בין אודיופיל לאחד שרוצה איכות.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אותך ממש.. מצד אחד דודה ש'ך "לא פריקית של אודיו" (אז קנה לה רמקולים ב-10 שקל והיא תהיה מרוצה) ומאידך אתה מחפש לה את "הטונים הנמוכים" כאילו שהיא כן פריקית..

בכל מקרה, נלך על האמצע הכי בטוח: היום הטרנד הוא פיליפס (אין לי שום קשר כלשהו איתם) ויש להם גם רמקולים בזוג וגם 2.1 בטווחים שבין 90 -350 שח. זה הימור בטוח ואם תבדוק לעומק תראה כמה פרסים הם קוטפים רק השנה..

עקב כך שרמקולים קטנים (סטליטים) לא יכולים לתת באס (טונים נמוכים) אז אני חושב שכדאי להוסיף סאב.

כשכתבתי שהיא לא פריקית של אודיו היתכוונתי שהיא לא צריכה עכשיו מגבר זוג רצפתיים סנטר אחוריים וסאב והכל HIGH END.

אמרתי למשתמש הממוצע (המחיר גם יכול לענות על זה) כדי שלא תגידו לי שבסכום כזה אי אפשר לקבל רמקולים טובים.

אני אנסה לשמוע בחנות את הקריאטיב ולוג'יטק (אם יתאפשר) ונחליט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים