פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים היי ח'ברה!!! השתתפתי לאחרונה בתחרות שנערכה באתר של חברת GAINWARD שהפרס בה הינו זוג כרטיסי מסך 7900GS. נבחרתי בין חמשת התמונות המוצלחות ביותר, כאשר עתה התחרות פתוחה להצבעות. התמונה שתזכה במספר ההצבעות הגבוה ביותר, תזכה את המשתתף בזוג כרטיסי מסך 7900GS. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לחבר ותיק בקהילת HWZONE ע"י כך שתצביעו לי. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת המצויינת מטה ולבחור בי (תמונה מס' 5). כן, זה אני שמצולם ב"עירום" שם... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לזכות. הנה הכתובת: www.gainward.net/contests
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים LOL חבר מ2003 עם 19 תגובות.. ממש חבר תורם :lol: עריכה: חבוב, דיאטה ומהר!
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר לא אמרתי שתורם, אבל בהחלט ותיק ועוקב קבוע אחר המתרחש. לגבי הדיאטה, אתה צודק... מקווה לפחות שהצבעת עבורי...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הצבעתי לך ... אני בטוח שתיזכה אם תמונה כזאת אני הייתי עושה קעקוע חינה של www.gainward.com על התחת
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים חחח יפה ניזכרתי ששלחתי לספייר שהם עשו גם תחרות הלווואין מעניין מה קרה אם זה
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הצבעתי ידידי =] אכן חינה של GAINWARD על התחת היה עושה הרבה יותר רושם הצבעתי לך ולכן אתה חייב לי ת'מסך
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הצבעתי ידידי =] אכן חינה של GAINWARD על התחת היה עושה הרבה יותר רושם הצבעתי לך ולכן אתה חייב לי ת'מסך מכיר מישהו שמוכן לעשות לבן חינה על התחת? ^^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.