פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים בוקר טוב... התקנתי במחשב הנייד שלי HP Pavilion DV4000 (DV4254EA) ווינדוס חדש ועכשיו אני לא יכול להתקין את הדרייבר של הכרטיס קוך שלי! כל פעם כשאני מתקין הוא עושה לי מסך כחול ומתכבה המחשב. הכרטיס קול של REALTEK הנה השם: Analog Devices AD1981B(L) @ INTEL 82801FBM ICH-M - AC97 AUDIO CONTROLLER [b-2] בבקשה זה דחוף!
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אם אני מבין זה כרטיס קול מובנה על הלוחאני מציע שתוריד דרייבר חדש ותנסה איתו
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר אז זהו...הוא לא רוצה להתקין אותו.הוא עושה מסך כחול בעט ההתקנה והמשחב [נייד] עושה ריסטרט.אולי יש איזה דריבר שבאמת יתאים...גילית עוד משהו:SoundMAX integrated Digital Audio
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אחי חייב לזוזיש לי עוד להגיע לתל אביבתנסה לפתור לבדמקסימום בערב אם לא תצליח אני ימצא איזה משהובהצלחה
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר כן זה כ.קול מובנה...אוקיי...אבל בכל זאת מישהו אחר יכול לעזור???בבקשה!
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מאיפה הורדת את הדרייבר ?נסה מהאתר של hp העולמי לפי הדגם של המחשבבנוסף אם קיבלת דיסק של דרייברים עם המחשב אז הדרייבר המקוריאמור לעבוד ללא בעיות אחרת זו בעיית חומרה (מה שאני לא מאמין)
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית ע"פ חוקי הפורום , המילה דחוף מיותרת הן בכותרת והן בתוכן ההודעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.