פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הניסיונות שלי להתקין נרו על ויסטה לא מצליחים.. הוא דורש ממני לפני ההתקנה של נרו להתקין DIRECTX 9C בעוד שאני יודע שעם הווינדואס יש לי DIRECTX10 לכן אני טיפלה מסרב לענות לבקשות שלו.. עוד מישהו נתקל בזה?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אני ראיתי בתוכנת עידכון לוויסטה שיש בעית תאימות אם גירסה 7 של נירו, אני די בטוח שלכל הגירסאות גם יש בעיה כזאת קיצר הנירו עוד לא מותאם לעבוד בוויסטא
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר כן אני מדבר על 7.5.7.0 אני פשוט מפחד לתת לו לנסות לחשוב אפילו להתקין DIRECTX.. כנראה שהנרו עובד כמו שאנשים אומרים אבל עדיין לא מותאם כמו שצריך לויסטה כמו שאנשים אחרים אומרים..אני בטוח שתוך שבוע שבועיים תצא גירסה חדשה..דרך אגב באותה הזדמנות מישהו ניסה לצרוב עם תוכנת הצריבה של ויסטה?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים 7.5.7.0 מותאם במלואו לויסטהWindows Vista Readyhttp://ww2.nero.com/nero7/enu/index.htmlכמו שאמרתי מקודם, פשוט תעשה NEXT, הוא לא יתקין לך שום DIRECTX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.