עבור לתוכן

הסרטון הכי הזוי שראיתי אי פעם,איזו מחלה מפוברקת..

Featured Replies

פורסם

נשמע אמיתי?!

:s07:

צאו מהסרט...

• תגובות 43
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממתי ברזל גדל כמו ריקמה אורגנית????

ולבן אדם בבדיקה מול הדוקטור אין ראש, יש לו איזה מנורה תוצרת סטודנט בצלאל במקום.

הסרט הזה לא הגיוני ברמה הכי בסיסית שלו - פלטינה היא לא חומר אורגני - אי לכך - היא לא גדלה, בעיקר לו כתוצאה מבקטריה.

פורסם

המממ.... האמת גבישים אפשר לגדל, אבל ממש לא בצורות כאלה, ובמיוחד לא מחומרי גלם אורגניים...

וחוץ מזה, נראה לכם שהיו מאפשרים לזה לגדול ולא היו מוציאים את השתל מוקדם יותר :screwy: (ואני לא מאמין שאני אשכרה מסביר את זה...)

פורסם

בוא נגיד אם זה אמיתי אז מה שמדהים בסרט זה לא הבקטריה הזאת... זאת העובדה שבן אדם מדבר שאין לו מוח וחצי ראש שלו חסר!!!!

אפילו בשליחות קטלנית 2 שירו לרובוט הכספית הזה כדור לראש הוא לא הצליח לזוז ולדבר אז ברור שפה זה לא אמיתי

פורסם

בסוף זה אמיתי יש לי שכן כזה.

פורסם

בוא נגיד אם זה אמיתי אז מה שמדהים בסרט זה לא הבקטריה הזאת... זאת העובדה שבן אדם מדבר שאין לו מוח וחצי ראש שלו חסר!!!!

אפילו בשליחות קטלנית 2 שירו לרובוט הכספית הזה כדור לראש הוא לא הצליח לזוז ולדבר אז ברור שפה זה לא אמיתי

:bash:

מה הקשר לשליחות קטלנית עכשו??? אתה משווה מצב מומצא אחד למצב בידיוני שני?

פורסם

איך באמת אתה יכול להשוות את המציאות לסרט?

זה אמיתי, לא כמו מה שיש בשליחות קטלנית.

פורסם

איך באמת אתה יכול להשוות את המציאות לסרט?

זה אמיתי, לא כמו מה שיש בשליחות קטלנית.

טוב, הבנו...

http://www.youtube.com/watch?v=b5NFnVuGLKY

Alan Ireby as Dr. Neil Godberyy

(תסתכלו על הקרדיט בסוף)

מישהו כנראה חשב שאין מספיק מחלות נוראיות בעולם, אז הוא המציא גם את זה. אז יש לי חדשות בשבילכם - יש ויש.

היה פרק בריפלי על בן אדם שפיטריה אכלה לו את כל הפנים - ממש, יש לו חור במקום פנים.

ומה שמצחיק, יש לו בת קטנה והוא נשוי - ויש לו מסיכה כזאת של פנים, כדי לא להראות מזעזע - אז איך הוא מצחיק את הבת שלו? הוא מוריד את המסיכה - והיא ממש נקרעת מצחוק ::)

פורסם

תנו לי סיבה אחת טובה למה דבר (מתכת כלשהי) שגדל בתוך הגוף גדל במין חלקי מתכת עם חורים באמצע... כמו לגו ?

מישהו מוכן לתת לי הסבר - מילא אם זה כבר היה גדל, אז היה גדל במקשה אחת מתכתית וארוכה, גם אם היא מתפצלת, רואים ברנטגן שיש חורים בכל מיני חלקים במתכת אז לא הגיוני בעליל שזה יתכן... לא מאמינים תראו שוב.

אני לא חושב שיש מצב אפילו קלוש שזה אמיתי, נסו להוכיח אחרת

פורסם

גם אם היה מדובר במחלה "אפשרית", ניתן לראות בבירור שהסרטון "מזוייף" - אף פעם בחייכם לא שמתם לב להבדלים בדיבור, בניסוח ובצילום בין סרט דוקומנטרי לסרט עלילתי? רואים בבירור שמדובר בשחקן שמשחק דמות.

פורסם

עזבו את כל הפיזיקה והאנטומיה...

איך בנאדם שומע בלי אוזניים ובלי אור תוף (ובלי ראש)?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

מקסימום הדבר שבאמת יכול לקרות זה שבמשך 70 שנה מאז ששמו את המתחכת היא תגדל ב30% מקסימום....

פורסם

בסרט הזה הביאו את הסיבה...

אין הרבה אנשים עם המחלה הזו. בישראל אין כאלה בכלל.

פורסם

בסרט הזה הביאו את הסיבה...

אין הרבה אנשים עם המחלה הזו. בישראל אין כאלה בכלל.

אוי נו באמת... למה אתה עדיין מתעקש? זה כבר לא משעשע (למרות שזה טיפה משעשע שיש אנשים שעדיין חצי-מאמינים לך, משום מה).

תסתכלו בסוף הסרט בלינק שנתתי. כתוב שם את שם השחקן שמשחק את הרופא וקרדיטים לכל מי שהמציא את זה. אתם רוצים שאני אחפש Filmography שלו? (גם אם סביר להניח שאם זה קיים, זה די עלוב ;) ).

פורסם

די, כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים