פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים איך הם עשו זיוף כזה? האיש השמן החולה הזה הוא בעצם רובוט? שמעת פעם על גרפיקה ממוחשבת?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אמרתי לכם שלמדתי על זה בבית ספר. זה אמיתי!זה לא זיוף.ברזל שמתפתח וגדל בתוך סביבת מחיה אנושים כמו בשר ? לא נראה לי.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים טוב אל תאמין...אין לו מוח !!! אין לו מעבד שייתן לו את הנתונים של מתיחת הרגליים לשם עמידה וכל מיני פעולות שכאלה !!! זה סתם ויכוח מטומטם כי זאת שטות אחד גדולה !!!
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אבל זה אמיתי! אתה לא יודע שהמוח עובד על אותות חשמליים? המתכת מעבירה הכל.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים b]Metalosis Maligna is a fictitious documentary, משהו יודע אנגלית בפורום הזה ? אולי אתה UnsignedInteger ??? גם אם זה קיים אז לא ברמה כזאת אני מנסה לשכנע את עצמי נו באמת
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים טוב UnsignedInteger, הבנו את הבדיחה - לא כ"כ מצחיקה.רק בגלל שאני לא רוצה שכל מיני אנשים יחשבו שאתה רציני ושיש באמת מחלה כזו - אנא הבא תימוכין כלשהן לקיומה של המחלה, חוץ מהוידיאו המוצג בת'ראד זה.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים חיפשתי בגוגל על המחלה הזאת, ומדובר בסה"כ במסמך אחד בדיוני שאיזה מישהו המציא.זה לא אמיתי, זהו מסמך בדיוני בלבד פרי דמיוני של אדם ששכחתי כבר את שמו...חפשו בגוגל כבר אין לי כוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.