עבור לתוכן

מהו העונש על נסיעה ללא מלווה?

Featured Replies

פורסם

[glow=red,2,300]*ליפני שאתם עונים שימו לב:איני מתכוון בשום פנים ואופן ליסוע ללא מלווה, לכן אשמח אם לא תענו עם תגובות כמו "יא דפוק על תיסע בלי מלווה בלה בלה בלה", תודה.*[/glow]

• תגובות 49
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

החרמת האוטו לחודש ימים (כאשר אתה משלם כל יום כאילו האוטו נמצא בחניון)

שלילה מיידית והזמנה למשפט

פורסם
  • מחבר

מה העונש שאפשר לקבל מהמשפט?

פורסם

אני קיבלתי קנס של איזה עשיריה ככה + שלילה לחצי שנה + טסט ותאוריה מחדש , והעמידו בפני אופציה של 10 ימים בכלא במקום לשלם את הכסף , אבל אצלי הסעיף של הללא מלווה היה הפחות חמור ...

פורסם

חבר שלי קיבל במשפט שלילה נוספת של 3 חודשים בתוספת אלף שח קנס וטסט ותאוריה מחדש, הכל תלוי על איזה שופט אתה נופל (ולפי מה שהבנת, שלו לא היה סבלני במיוחד)

פורסם

זה דווקא תוצאה סבירה

בד"כ מקבלים במשפט את משולש הזהב: שלילה בפועל, שלילה על תנאי וקנס כספי

באופן אוטומטי מקבלים את התוספת של תיאוריה וטסט מחדש, וכמובן מתחילים לספור מחדש את הזמן עד סוף הנהג חדש

אם ממש בא לשופט הוא גם יכול לקבוע לך מלווה לחצי שנה או שנה

ונהג חדש לשלוש שנים או יותר

פורסם

ואי איזה עונשים קטלניים.

ממש סכנה לכל אלה שעכשיו מתחכמים שהם צריכים רק חודשיים מלווה בגלל שהם הוציאו את הרישיון רצת אחרי הראשון בנומבר כשהחוק פג :P

פורסם

לא קטלני ולא כלום. מי שעובר על החוק - שידע להיות אחראי ולקבל את התוצאות למעשים שלו.

פורסם

מה שנכון , נכון .

מי שמגיע לו , מגיע לו עד הסוף .

פורסם

אני קיבלתי קנס של איזה עשיריה ככה + שלילה לחצי שנה + טסט ותאוריה מחדש , והעמידו בפני אופציה של 10 ימים בכלא במקום לשלם את הכסף , אבל אצלי הסעיף של הללא מלווה היה הפחות חמור ...

מה בחרת? ;)

פורסם

קנס , ושילמתי עוד איזה לא זוכר כמה לעורך דין , כי לא היה לי זמן להגיע למשפט עצמו , ואחר כך כל העסק מחדש ...

בעעעע .

מאז למדתי לא לעשות שטויות :xyxthumbs:

פורסם

זה תלוי על תפסו אותך סתם בבדיקת רשיונות זה פחות חמור

למשל עם תפסו אותך עובר באדום זה יותר חמור

תלוי על מה תפסו ובשוטר עם הוא רע או טוב

פורסם

נהיגה ברכב לא שלי , ללא טסט , ללא ביטוח , בלי נהג מלווה + תחנת אוטובוס שעצרה אותי + עברתי השפלה שפירקו לי את כל המושבים באוטו לא שלי כי היו בטוחים שיש לי סמים באוטו .

משטרת ישראל ... קטעים איתם .

פורסם

מה שהכי מעצבן אותי זה שיוצא לי מלא פעמים לנסוע עם אחותי באוטו, אבל אני לא יכול לנהוג כי היא עוד לא בת 24 אלא רק בת 22.

אני בקושי נוסע בכל התקפות הליווי הזאת רק בגלל זה.

פורסם

העונשים באמת נוראים... יש לי חבר שנתפס נוהג שיכור עם כמות כפולה של אלכוהול בדם , קיבל שנתיים שלילה ואת כל השאר

אני לא יכול לחשוב על עצמי מסתדר בלי אוטו למשל שנתיים !?#?!@ אני עכשיו בבית עם גבס ברגל חודש ואני משתגע כבר שאני לא יכול לנהוג

אני לא אומר שלא עברתי אף פעם על החוק ... אבל היה לי מזל לא לקבל שלילה לפחות רק חורים בכיסים ::) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים