פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים שלום!בדיוק סיימתי להתקין ווינדוס XP.יש לי שתי בעיות:1. אין לי עברית. אי אפשר לכתוב בעברית, וכל מה שכבר כתוב בעברית, אני רואה הפוך. איך אני מכניס עברית למחשב שלי?2. הגלילה באתרים ותיקיות מאוד איטית ומוזרה, ה-scroll bar זז לאט מאוד. איך אני משנה שיהיה חלק יותר?אשמח לקבל מכם עזרה,תודה מראש,תומר
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים 1. אין לי עברית. אי אפשר לכתוב בעברית, וכל מה שכבר כתוב בעברית, אני רואה הפוך. איך אני מכניס עברית למחשב שלי?כנראה ששחכת להתקין עברית בזמן ההתקנה, לך ל regional and language options בלוח הבקרה ותתקין עבריתבתוך languages.2. הגלילה באתרים ותיקיות מאוד איטית ומוזרה, ה-scroll bar זז לאט מאוד. איך אני משנה שיהיה חלק יותר?אני לא בטוח שזה יעזור אבל תנסה לחטט קצת ב "Visual Effects ". אתה מגיע לשם על ידי לחיצה ימנית על My Computerבחירה ב properties , ואז ב Advanced , ואז לחיצה על Settings ואז Visual Effects .
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר תודהפתרתם לי את הבעיה השניה.בנוגע לבעיית השפה, אני לא מוצא את השפה העברית (מצורפת תמונה).אשמח אם תדריכו אותי מה לעשות, תודה!![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים קודם תלך לADVANCED ותעשה INSTALL RIGHT TO LEFT SUPPORT (משהו כזה). ואז תחזור לרשימה הזו.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אם התקנת WIN באנגלית(ולפי מה שאני רואה אכן) אתה חייב את MUI.רק אחרי זה כל מה שאמרו לך.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מה פתאום. מה זה קשור בכלל? הוא רוצה תמיכה בעברית, לא להפוך את הווינדוס לעברית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.