פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים שלום!לא מזמן החלפתי כרטיס מסך לgforce fx 5200 ומאז המחשב עובד כמו שצריך אבל לא מפסיק לצפצף כאשר אני גולש באינטרנט ואני משתמש בגלגלת של העכבר כדי לזוז בדף אינטרנט שבו אני נמצא. בדקתי טמפ' והן : 33 במעבד ו 29 בלוח אם .הכרטיס הוא מסוג agp x8 ולוח האם תומך ב agp x4.נסיתי לבטל את הצפצופים דרך לוח הבקרה אבל זה לא עזר.איך אפשר לתקן את המצב כך שהצפמופים יפסקו זה כבר משגע אותי?משה
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר כמו הביפים שהמחשב עושה בהתחלה שהוא מופעל והוא מצפצף כשאני אני זז בדף אינטרנט עם העכבר או עם הפסי גלילה של הדף בצד
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים זה ממש מוזראיך שאני מבין זה קרה אחרי שהחלפת כרטיס מסךאז ככה הבעיה כנראה נובעת מהכרטיס מסךתנסה לעדכן את התוכנה של הכרטיס מסךתנסה גם להוציא את הכרטיס מסך מהלוח ולהכניס שוב פעםדרך אגב אתה בטוח שהכרטיס מסך הזה תקין?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים בדקת מה הטמפ' של הכרטיס מסך?, תנסה לעבוד עם כרטיס מסך אחר ולראות האם הבעייה נמשכת
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אם יש לך אפשרות לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר יהיה טוב.מוזר ביותר.את הדריורים התקנת מחדש נכון?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים החלפתי כרטיס לא מצפצץ אבל לא רואים טוביופי הבנו שהבעיה היא בכרטיס מסךאז ככה נתחיל מהתחלהאיפה השגת את הכרטיס הזה?תבדוק אותו על מחשב אחר אם הוא מצפצף גם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.