עבור לתוכן

פשוט מדהים כמה אנטישמים יש בעולם הזה..

Featured Replies

פורסם

ההחלטה באום לפתיחת חקירה לארועי "טווח בית חנון" היא החלטה בוטה כנגד ישראל והאמת היא שתמיד ידעתי שהאום לא כול כך אוהד אותנו אבל 156 מדינותשתמכו בהחלטה נגדנו!?זה כבר ממש מוגזם. כלומר, איך ייתכן ש156 מדינות בעולם חושבות שישראל אשמה בכול העסק הזה?

כמובן שהאנטישמיות מתבטאת לא רק בהחלטות באום אלה בעוד הרבה דברים אחרים וקשה לי להאמין שכול השינאה הזאת באה רק בגלל שכמה חברה עושים קצת בלאגן בבית מלון בטורקיה או ביוון.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3329476,00.html

:nixweiss:

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עצוב , עצוב העולם יפה הנפש עיוור לנוכח היבבות של העם הפלסטיני

הם פשוט רואים אותם כמסכנים...

פורסם

זה ידוע שכל העולם אנטישמים

הם לא מסתכלם מי מתחיל ומי רוצה לפגוע בכוונה באזרחים

הם מסתכלים רק מה שישראל עושה

למשל במלחמת לבנון ה-2 הראו רק מה שישראל פוצצה ולא מה שהערבים עשו לנו

פורסם

הלוואי שהטרור האיסלאמי יגיע לכל בית באירופה !

שימותו קצת גם האירופאים ואז נראה איך יגיבו כל המדינות המעוותות האלה.

זה מלחמה במלחמה יש הרוגים יש נרצחים יש זוועות.

אבל אין מה להתרגש מהאו"מ הם פלצנים אירופאים שיעשו מה שהם רוצים

כל עוד ארה"ב לצידנו אנחנו לא צריכים את אירופה!

פורסם

עצוב , עצוב העולם יפה הנפש עיוור לנוכח היבבות של העם הפלסטיני

הם פשוט רואים אותם כמסכנים...

הם באמת מסכנים...

אבל אני לא מבין משהו, האו"ם הצביע על ביצוע חקירה, אז למה ישר "אנטישמים"? חקירה, אפילו לא חרם או משהו בסגנון.

אני גם די מרוצה ממה שאמר שגרירנו באו"ם... מה צרפת הייתה עושה אילו היו משגרים מעבר לגבול טילים לעברה?

פורסם

צרפת הייתה משתגעת והורגת את כל מי שהיה לה בדרך לא בגלל שיש להם ביצים של שור כי אין להם אלה כי הם המדינה הכי פחדנית שיש, הם משחררים לאוויר איומים כ"כ חזקים כדי להפחיד ואז פשוט תוקפים את כולם. פשוט פחדנים.

תאמינו לי אנחנו חייבים הרבה מאוד לשגריר שלנו באו"ם הוא עושה שם עבודת קודש בצורה הכי טובה ואללה אין עדיין מילה שיכולה לתאר עד כמה העבודה שהוא עושה טובה ואם ביום מן הימים יוסיפו מילה שתתאר בן אדם שעושה עבודה כ"כ טובה צריכים לקרוא למילה הזאת על שמו.

פורסם

אנטישמיות זה לא חדש , תמיד הקבוצה הקטנה סובלת מייחס מיוחד וזה בלי קשר ליהדות , אנחנו פשוט הקבוצה הקטנה של העולם.

כמו הומואים בירושלים.

פורסם
  • מחבר

אבל מה שמעניין זה שכול כך הרבה אנשים בעולם באמת ובתמים חושבים שאם לא היינו קיימים אז מרבית הבעיות בעולם היו נפתרות..

פורסם

וואו פשוט לא יאמן, פגזים שלנו הרגו 19 בני-אדם - ועוד מאשימים אותנו.... שוק...

תגידו אתם בסדר? מה ציפיתם לעזזל?

פורסם
  • מחבר

לא כול כך הבנתי אותך. אתה מתכוון שהאשמות הם מוצדקות או שפשוט ברור שיאשימו אותנו ללא כול קשר לזה שאנחנו לא באמת אשמים?

אני מקווה שזה ברור לך שיש כול כך הרבה מקומות בעולם שמתרחש בהם רצח המוני של בני אדם בכמויות של מאות הרוגים ליום ולא עושים על זה שום ועדות ושום כלום.

פורסם

לא כול כך הבנתי אותך. אתה מתכוון שהאשמות הם מוצדקות או שפשוט ברור שיאשימו אותנו ללא כול קשר לזה שאנחנו לא באמת אשמים?

אני מקווה שזה ברור לך שיש כול כך הרבה מקומות בעולם שמתרחש בהם רצח המוני של בני אדם בכמויות של מאות הרוגים ליום ולא עושים על זה שום ועדות ושום כלום.

אתה מרחף או משהו...

אם פגזים שלנו פגעו באוכלוסיה אזרחית שלא עוסקת בטרור, אז די ברור שאנחנו אשמים הרי הפגזים הם שלנו... כמו שתגיד שמשגרי הקסאמים לא אשמים בפגיעות שלהם בשדרות...

פורסם

אתה חושב שזה ככה כי אתה רק שומע על ישראל...

אבל האו"ם פועל באותה צורה לגבי כל מדינה (פרט לחברות מרכזיות באו"ם כגון ארה"ב), לא שזה עוזר ברוב המקרים.

פורסם
  • מחבר

אתה מרחף או משהו...

אם פגזים שלנו פגעו באוכלוסיה אזרחית שלא עוסקת בטרור, אז די ברור שאנחנו אשמים הרי הפגזים הם שלנו... כמו שתגיד שמשגרי הקסאמים לא אשמים בפגיעות שלהם בשדרות...

אני מרחף?

תגיד לי איפה ריחפתה כול השנים האחרונות שאתה חושב שהאוכלוסיה האזרחית הפלסטינאית לא עוסקת בטרור?@?@!

אגב חשבתה על האפשרות שירינו את הפגזים האלה בגלל שלא היתה לנו שום ברירה אלה להגן על עצמנו מפני הקאסמים?

פורסם

אתה חושב שזה ככה כי אתה רק שומע על ישראל...

אבל האו"ם פועל באותה צורה לגבי כל מדינה (פרט לחברות מרכזיות באו"ם כגון ארה"ב), לא שזה עוזר ברוב המקרים.

ידוע האו"ם לטובת הערבים מהנוסחה הפשוטה, ערבים+נפט=כסף.

פורסם

אני מרחף?

תגיד לי איפה ריחפתה כול השנים האחרונות שאתה חושב שהאוכלוסיה האזרחית הפלסטינאית לא עוסקת בטרור?@?@!

אגב חשבתה על האפשרות שירינו את הפגזים האלה בגלל שלא היתה לנו שום ברירה אלה להגן על עצמנו מפני הקאסמים?

אתה שוב מרחף... תתמקד בעיקר. אמרתי שאנחנו ירינו פגזים על בית חנון לכן אנחנו אשמים... למה מי אשם? התותחים? או אולי החיילים ששכחו לעשות קולימציה לתותח והוא ירה עקום. זה לא משנה, התותחים שלנו, החיילים שלנו, אנחנו ירינו. זה שההרוגים עסקו בטרור או לא אתה לא יודע וכנראה גם לעולם לא נדע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים